Conferentieregistratie

Conferentieregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Online conferentieregistratie maakt evenementen organiseren sneller, efficienter en zorgt voor een hogere opkomt.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Conferentieregistratie

Conferentieregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Conferentieregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online conferentieregistratie is dan de oplossing. Online conferentieregistratie automatiseert de conferentieregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de conferentieregistratie voor uw evenement.

 

Online conferentieregistratie

Online conferentieregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Conferentie krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online conferentieregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor conferentieregistratie bij aanmelder.nl.

Conferentie registreren, hoe begin ik?

 

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan conferentie. Vervolgens gaat de online conferentieregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw conferentieregistratie inzien, zodat u weet welke conferentie zich registreren en hoeveel conferentie u kunt verwachten.

Voordelen van online conferentieregistratie

Online conferentieregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 conferentie. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan conferentieregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online conferentieregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle conferentie die zich geregistreerd hebben.

Online conferentieregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online conferentieregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke conferentie hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Conferentieregistratie en communicatie

Als conferentie zich online registreren via online conferentieregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw conferentie direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle conferentie gestuurd omdat door online conferentieregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw conferentie zijn. Zo maakt online conferentieregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online conferentieregistratie de manier om uw conferentie te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde conferentieregistratie zorgt er voor dat conferentiegegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde conferentie altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online conferentieregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de conferentie van een congres of workshop.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

Lees ook over Symposiumregistratie

Guido Conferentieregistratie
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!