Congres organiseren

Congres organiseren

Congres organiseren

Er komt veel kijken bij het organiseren van een congres. Een eerste stap van een congres organiseren is het vinden van een goede locatie voor uw congres en het bepalen van de datum voor uw congres. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor het organiseren van uw congres.
Verder raden wij u aan uw congres organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw congres organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Congres organiseren online

Congres organiseren, hoe begin ik?

U gaat een congres organiseren; en dan? U wilt uw congres op een geschikte locatie organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het congres zelf bepaalt het succes van uw congres en organisatie. Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw congres te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Congres organiseren

Snel online congres organiseren

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een congres organiseren en direct deelnemers laten registreren. Het online organiseren van uw congres begint met het maken van een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat het organiseren van online deelnemersregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer.

Organiseren van congres badges

Ook het afdrukken van naam badges voor deelnemers van uw congres kunt u online organiseren. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over uw deelnemerslijst, kunt u door uw congres-badges met een klik op de knop maken voor deelnemers met uw eigen logo. Zo is het organiseren van de congres badges een peuleschil. U kunt badges printen voor uw congres via een kant-en-klare PDF met badges op uw formaat.

Verschillende congresen organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort congres. Vooral bij een congres kunt u efficient organiseren wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw congres staat in een overzicht bij elkaar. Goed en duidelijk georganiseerd online. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw congres.

Guido helpt je graag verder.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!