Congres organiseren

Een congres organiseren gebeurt voor een groot deel online. Met de event software van aanmelder.nl maak je zelf een aanmeldformulier, website, en houd je overzicht en controle.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Congres organiseren

Congressen zijn vaak grote evenementen waar veel voor geregeld moet worden. Een belangrijk deel van de organisatie is de congresregistratie van deelnemers en sprekers.  Met aanmelder.nl houd je gemakkelijk overzicht over je aanmeldingen, verstuur je berichten en maak binnen een minuut een ticket aan. Organiseer je veel dezelfde soort congressen? Kopieer dan het voorgaande evenement met één druk op de knop, zo bespaar je kostbare tijd die je hard kunt gebruiken bij een congres organiseren

Abstract handling

Wil je van tevoren papers van je deelnemers of sprekers reviewen voordat ze zich officieel mogen aanmelden voor het congres? Dan kun je gebruik maken van de module Abstract handlingAbstract handling met aanmelder.nl

Deelnemers of sprekers kunnen bestanden insturen die jij vervolgens kunt inzien. Op basis van jouw oordeel kun je de deelnemers/sprekers toelaten tot het congres. Abstract handling is verwerkt in het systeem van aanmelder.nl waardoor jij als organisator gemakkelijk alle aanmeldingen kunt overzien. Zo wordt een congres organiseren een fluitje van een cent.

Congres organiseren met persoonlijke badges

Op je congres willen je deelnemers en sprekers hoogstwaarschijnlijk met elkaar netwerken. Dit netwerken kun jij zo soepel mogelijk maken door al je aanwezigen te voorzien van een gepersonaliseerde badge. Je kunt zelf beslissen wat er op de badge komt te staan. Deelnemers krijgen in hun bevestigingsbrecht een QR-code meegestuurd. Deze code wordt bij de entree gescand door een van onze tablets. Vervolgens rolt er binnen een paar seconden een badge uit de printer. Lees meer over Scan & Badge.

Een prijsplan voor ieder congres

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Workshop organiseren

Freek helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me hier een vraag

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.