Congresregistratie

Online congresregistratie maakt het organiseren sneller, efficiënter en zorgt voor een hogere opkomst. Start met het slimmer organiseren van congressen.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

 

Congresregistratie, hoe te beginnen?

Bij aanmelder.nl kun je in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. Het begint met een online aanmeldformulier. Stel gemakkelijk het formulier samen uit verschillende soorten vragen. Geheel in eigen stijl. Deelnemers kunnen zich registreren door vanuit de gepersonaliseerde uitnodiging op de aanmeldlink te klikken. De congresregistratie gaat vervolgens automatisch. Op elk moment kun je de stand van de aanmeldingen inzien. 

Workshopregistratie

Deelnemers kunnen zich op verschillende onderdelen van het programma inschrijven. Zij hebben een up-to-date overzicht, en jij als organisator ook. 

Ook online betalingen

Naast de registratie van deelnemers, kun je met aanmelder.nl ook online kaartverkoop en betalingen regelen. Een unieke combinatie! Via iDEAL of credit card kunnen deelnemers betalen. Je ziet in één oogopslag wie zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald.

Communiceer met de deelnemers

In de online omgeving van aanmelder.nl kun je berichten versturen via e-mail en sms. Selecteer inidivuele deelnemers, een segment of alle deelnemers. Zo creeër je betrokkenheid bij de deelnemers. Ontdek meer mogelijkheden van aanmelder.nl door een account aan te maken(kosteloos). 

 

 

Lees ook over Workshopregistratie

Freek helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!