Congresregistratie

Online congresregistratie maakt het organiseren sneller, efficiënter en zorgt voor een hogere opkomst. Start met het slimmer organiseren van congressen.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Congresregistratie, hoe te beginnen?

Bij aanmelder.nl kun je in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. Het begint met een online aanmeldformulier. Stel gemakkelijk het formulier samen uit verschillende soorten vragen. Geheel in eigen huisstijl. Deelnemers kunnen zich registreren door vanuit de gepersonaliseerde uitnodiging op de aanmeldlink te klikken. De congresregistratie gaat vervolgens automatisch. Op elk moment kun je de stand van de aanmeldingen inzien. 

Workshopregistratie

Deelnemers kunnen zich op verschillende onderdelen van het programma inschrijven. Zij hebben een up-to-date overzicht, en jij als organisator ook. 

Ook online betalingen

Naast de registratie van deelnemers, kun je met aanmelder.nl ook online kaartverkoop en betalingen regelen. Een unieke combinatie! Via iDEAL of credit card kunnen deelnemers betalen. Je ziet in één oogopslag wie zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald.

Een badge voor alle deelnemers

Ook het printen van persoonlijke, zelfontworpen badges voor deelnemers kun je online regelen met aanmelder.nl door gebruik te maken van Scan & Badge. Deelnemers van je congres krijgen in hun bevestigingsbericht een QR-code meegestuurd. Deze code wordt bij aankomst gescand en binnen een paar seconden rolt er een badge uit een van onze printers. Je kunt zelf bepalen hoe deze badge eruit komt te zien. Wil je meer informatie over Scan & Badge? Vul dan het formulier hiernaast in om in contact te komen met een van onze collega's

Communiceer met de deelnemers

In de online omgeving van aanmelder.nl kun je berichten versturen via e-mail en sms. Selecteer inidivuele deelnemers, een segment of alle deelnemers. Zo creeër je betrokkenheid bij de deelnemers. Ontdek meer mogelijkheden van aanmelder.nl door vrijblijvend een account aan te maken.

Een prijsplan voor ieder congres

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

Lees ook over Workshopregistratie

Freek Congresregistratie
Freek helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!