Congresregistratie

Congresregistratie

Congresregistratie

Congresregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Congresregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online congresregistratie is dan de oplossing. Online congresregistratie automatiseert de congresregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de congresregistratie voor uw evenement.

Congresregistratie online

Online congresregistratie

Online congresregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Congres krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online congresregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor congresregistratie bij aanmelder.nl.

Congresregistratie congres

Congres registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan congres. Vervolgens gaat de online congresregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw congresregistratie inzien, zodat u weet welke congres zich registreren en hoeveel congres u kunt verwachten.

Voordelen van online congresregistratie

Online congresregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 congres. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan congresregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online congresregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle congres die zich geregistreerd hebben.

Online congresregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online congresregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke congres hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Congresregistratie en communicatie

Als congres zich online registreren via online congresregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw congres direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle congres gestuurd omdat door online congresregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw congres zijn. Zo maakt online congresregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online congresregistratie de manier om uw congres te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde congresregistratie zorgt er voor dat congresgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde congres altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online congresregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de congres van een congres of workshop.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!