Kernwaarden

Be friendly: humans first

We werken met mensen en voor mensen. Dat is het allerbelangrijkste. Als een proces niet goed loopt of een systeem niet goed werkt is dit geen reden om onvriendelijk te worden. Onze klanten en relaties waarderen ons het meest om ons menselijke gezicht en onze menselijke manier van omgaan met hen. Tegelijkertijd mogen we een menselijke manier van omgaan ook van onze klanten verwachten en ze daar op aanspreken.

respect

Do a good job, do it even better tomorrow

We halen minstens een 8 maar liever een 9 of 10. En we doen ons uiterste best om het iedere keer nog beter te doen. Om alles beter te kunnen doen moeten we leren over het werk waar we mee bezig zijn en van onze fouten. Niets is hierbij zo belangrijk als meedogenloos erkennen wat er niet goed gaat.

improve

Do new things in new ways. Be leading

Nieuwe techniek en nieuwe manieren van werken onderscheiden ons van de rest. Als we iets aanpakken dan imiteren we de concurrenten niet, we gebruiken hun oplossing slechts als inspiratie voor onze eigen nog betere oplossing. We denken eigenzinnig en out of the box. We zijn leading/lopen voorop in onze uitstraling en de techieken die we toepassen. Iedereen is verantwoordelijk voor innovatie. Als je een kans om te verbeteren ziet, zeg het dan.

innovate

Everything is not not our problem

Als een klant, collega of andere relatie een probleem heeft dan hebben wij ook een probleem. We zijn niet altijd de veroorzaker of de verantwoordelijke voor het probleem, maar we werken wel altijd mee aan een oplossing. We zijn wel altijd verantwoordelijk voor onze inzet hierbij. Als de klant een probleem heeft met het event dan maakt het niet uit wie het veroorzaakt heeft want zonder een oplossing is niemand een stap verder.

solve

Create value

We werken om waarde te maken, voor de klant, voor het bedrijf of voor ons collega's. Alles dat we doen is hier op gericht. Werk dat we doen dat geen waarde toevoegt, daar moeten we mee stoppen. Hier zijn we heel kritisch in. Doe geen werk dat niet hoeft. Doe geen werk omdat het moet. Doe alleen werk dat iets toevoegt.

value

Energy & perseverance

We werken vol energie en met een flinke portie doorzettingsvermogen aan onze projecten.

passion

Kom jij ons team versterken?

We hebben verschillende vacatures. Klik hier om te zien of wij naar jou op zoek zijn.