Deelnameregistratie

Deelnameregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Online deelnameregistratie maakt evenementen organiseren sneller, efficienter en zorgt voor een hogere opkomt.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Deelnameregistratie

Deelnameregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Deelnameregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online deelnameregistratie is dan de oplossing. Online deelnameregistratie automatiseert de deelnameregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de deelnameregistratie voor uw evenement.

Deelnameregistratie online

Online deelnameregistratie

Online deelnameregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Deelnemers krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online deelnameregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor deelnameregistratie bij aanmelder.nl.

Deelnameregistratie congres

Deelnemers registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat de online deelnameregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw deelnameregistratie inzien, zodat u weet welke deelnemers zich registreren en hoeveel deelnemers u kunt verwachten.

Voordelen van online deelnameregistratie

Online deelnameregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 deelnemers. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan deelnameregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online deelnameregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle deelnemers die zich geregistreerd hebben.

Online deelnameregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online deelnameregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke deelnemers hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Deelnameregistratie en communicatie

Als deelnemers zich online registreren via online deelnameregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online deelnameregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online deelnameregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online deelnameregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde deelnameregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online deelnameregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

Lees ook over Aanwezigheidsregistratie

Guido Deelnameregistratie
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!