Deelnameregistratie

Deelnameregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Online deelnameregistratie maakt evenementen organiseren sneller, efficienter en zorgt voor een hogere opkomst.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Deelnameregistratie online

Deelnameregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk als het proces niet is gestroomlijnd. Deelnameregistratie wordt nog vaak met Excel gedaan, zodat het bijhouden van de registraties veel tijd in beslag neemt. Online deelnameregistratie is dan de oplossing.

Features deelnameregistratie

Ook kun je eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle deelnemers die zich geregistreerd hebben. Bekijk alle features van aanmelder.nl hier.

E-tickets aanmaken in aanmelder.nl

In aanmelder.nl maak je gemakkelijk (e-)tickets aan. Hierin heb je als organisator veel mogelijkheden. Je kunt deelnemers de keuze geven op welke wijze zij betalen: met iDEAL, PayPal, creditcard, via een bankoverschrijving of op factuur. 

Slimme koppeling met facturen

De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen en congressen is eerder regel dan uitzondering. Als organisator krijg je dus onherroepellijk te maken met debiteurenbeheer. Bij aanmelder.nl worden de betalingen aan facturen gekoppeld. Deelnameregistratie met aanmelder.nl maakt niet alleen jouw leven gemakkelijk, zo ook dat van je boekhouder. Na afloop van het evenement krijg je voor alle inkomsten uit kaartverkoop één verzamelfactuur van aanmelder.nl. Wel zo overzichtelijk!

Deelnameregistratie en communicatie

In aanmelder.nl heb je vele communicatiemogelijkheden om de betrokkenheid van deelnemers van het evenement te verhogen. Stuur gemakkelijk een email, groepsbericht of sms. Met onze nieuw ontwikkelde app Eventilo kun je zelfs tijdens het evenement pushberichten sturen!

Deelnameregistratie on-site met Scan & Badge

aanmelder.nl biedt naast bezoekersregistratie ook on-site check-in bij de aanvang een evenement. Bekijk hieronder hoe Scan & Badge er in de praktijk uitziet!

naar Scan & Badge

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo ga jij AVG-proof om met deelnemergegevens!

 

Lees ook over Aanwezigheidsregistratie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.