Deelnemerregistratie

Deelnemerregistratie voor evenementen kan veel tijd kosten. Onze online deelnemerregistratie maakt zakelijke deelnemerregistratie gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomt.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Deelnemerregistratie

Deelnemerregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Deelnemerregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online deelnemerregistratie is dan de oplossing. Online deelnemerregistratie automatiseert de deelnemerregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de deelnemerregistratie voor uw evenement.

Deelnemerregistratie online

Online deelnemerregistratie

Online deelnemerregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Deelnemer krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online deelnemerregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor deelnemerregistratie bij aanmelder.nl.

Deelnemerregistratie congres

Deelnemer registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemer. Vervolgens gaat de online deelnemerregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw deelnemerregistratie inzien, zodat u weet welke deelnemer zich registreren en hoeveel deelnemer u kunt verwachten.

Voordelen van online deelnemerregistratie

Online deelnemerregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 deelnemer. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan deelnemerregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online deelnemerregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle deelnemer die zich geregistreerd hebben.

Online deelnemerregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online deelnemerregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke deelnemer hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Deelnemerregistratie en communicatie

Als deelnemer zich online registreren via online deelnemerregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw deelnemer direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemer gestuurd omdat door online deelnemerregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemer zijn. Zo maakt online deelnemerregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online deelnemerregistratie de manier om uw deelnemer te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde deelnemerregistratie zorgt er voor dat deelnemergegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemer altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online deelnemerregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemer van een congres of workshop.

Lees ook over Uitnodiging

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!