Deelnemersbalie

Aanmelder.nl verzorgt deelnemersbalies of check-in en deelnemersregistratie bij de aanvang van jouw evenement of congres.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Deelnemersbalie op je evenement

Aanmelder.nl kent u als de optimale ondersteuning achter de schermen, maar verzorgt naast online registratie voor het evenement ook de check-in bij de aanvang van uw evenement. U bepaalt zelf de hoeveelheid incheck stations waar de bezoekers zich kunnen registreren. Is de bezoeker zijn bevestigingsmail vergeten? Ook op een mobiele telefoon kan de barcode of QR code gescand worden. Deze ook niet meer te vinden tussen alle mail? Dan is de bezoeker gemakkelijk terug te vinden onder zijn naam. Zo worden de registratiegegevens van alle aangemelde personen gekoppeld aan de bezoekers van het evenement, waarna er een persoonlijke badge snel ter plekke gemaakt is.

Registratie op uw event op een rij:

  • Registratie met QR code, barcode of naam
  • Check-in met ticket, mobiel, persoonlijke code of naam
  • Zoekfunctionaliteiten voor deelnemer met vergeten ticket
  • Check-in voor niet geregistreerden
  • Ter plaatse badges printen
  • Koppeling online registranten met bezoekers

Voor ieder groter evenement is een doeltreffende check-in onmisbaar. Zorg voor een soepele doorloop bij de aanvang van het evenement, geen gedoe met badges die van te voren klaar gemaakt moeten worden en altijd accurate statistieken over de opkomst van het evenement.

Ieder check-in station bestaat uit een een tablet en printer. We denken graag mee over de benodigde hoeveelheid stations om te zorgen voor een snelle doorstroming op uw evenement. We komen de check-in-balie persoonlijk plaatsen en geven een instructie voor de hostes(ses). Vraag vrijblijvend een offerte aan via e-mail: info@aanmelder.nl of telefoon: +31 (0)15 2400119.

Tablet

Kleurenbadge

De toegang wordt geregistreerd zodra de code van de deelnemer gescand is. Vervolgens wordt er direct een kleurenbadge geprint. Dit proces duurt niet langer dan 6 seconde per deelnemer. Dit zorgt voor een vlotte en professionele ontvangst. Er zijn talloze mogelijkheden in het ontwerp van de badge: in uw eigen huisstijl, logo's van sponsoren, etc. Voorbedrukken is niet nodig omdat alles ter plekke geprint wordt.

Wij sturen u graag een op maat gemaakte offerte toe waarin u de prijs inclusief installatie en transport, huur printers, badgehouders en clips terugziet.

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Check-in op events

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief