Deelnemersregistratie software

aanmelder.nl is deelnemersregistratie software voor de communicatie, website, registratie en toegangsgeld van jouw zakelijk evenement.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Deelnemersregistratie software

Of je ons nu deelnemersregistratie software of registratieplatform noemt: je kunt met aanmelder de deelnemersregistratie voor zakelijke evenementen regelen. Gewoon in je browser kan je jouw evenement online zetten en deelnemersregistraties ontvangen.

Registratie software met vele features

We zetten ons vooral in om alle features van deelnemersregistratie software te ondersteunen. Van de marketing met uitnodigingen en mailings tot uitgebreide registratieformulieren in toegangsgelden. Als organisator wil je dan steeds een overzicht over welke deelnemers zich hebben geregistreerd en daarbij relevante gegevens verzamelen.

Deelnemersregistratie software

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de deelnemersregistratie software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. 
 

Maak een testevenement

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Inschrijvingen evenement

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!