Draaiboeksoftware

Draaiboeksoftware

Draaiboeksoftware voor uw evenement

Draaiboeksoftware wordt door evenement-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Draaiboeksoftware bestaat dan uit een aantal draaiboeksoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een evenement. Zo kan draaiboeksoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar draaiboeksoftware kan ook breder worden ingezet, zoals draaiboeksoftware voor evenementmarketing, draaiboeksoftware voor ticketverkoop of draaiboeksoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Draaiboeksoftware

Online draaiboeksoftware

Tegenwoordig wordt draaiboeksoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online draaiboeksoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de draaiboeksoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de draaiboeksoftware in de browser gebruiken, en zo is deze draaiboeksoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt draaiboeksoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen draaiboeksoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in draaiboeksoftware

Draaiboeksoftware kan voor de registratie en communicatie van het evenement verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte draaiboeksoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Evenementregistratie software

Het onderdeel van draaiboeksoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het evenement. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!