Draaiboeksoftware

Draaiboeksoftware wordt door evenementorganisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie zoals uitnodiging, herinnering en enquetes.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Draaiboeksoftware voor evenementen

Draaiboeksoftware wordt door evenement-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie voorafgaande aan het evenement. Zo kan draaiboeksoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar draaiboeksoftware kan ook breder worden ingezet, zoals voor evenementmarketing, voor ticketverkoop of draaiboeksoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Let wel: aanmelder.nl is geen software voor het maken van een draaiboek voor tijdens het evenement. Daar zou je projetmanagementtools, zoals Trello voor kunnen gebruiken.

Draaiboeksoftware

Online draaiboeksoftware aanmelder.nl

Tegenwoordig wordt draaiboeksoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online draaiboeksoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de draaiboeksoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de draaiboeksoftware in de browser gebruiken, en zo is deze draaiboeksoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt draaiboeksoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen draaiboeksoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Evenementregistratie software

Het onderdeel van draaiboeksoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het evenement. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

Lees ook over Workshopsoftware

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!