E-Ticketverkoop

E-Ticketverkoop en deelnemersregistratie gaan samen bij Aanmelder.nl. Na registratie ontvangt elke deelnemer een ee-ticket en betaalbevestiging waarmee hij op het evenement naar binnen kan.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

E-Ticketverkoop op uw evenement

Bij e-ticketverkoop ontvangen deelnemers na registratie een e-ticket. E-Tickets kunnen per email worden toegestuurd of papieren e-tickets kunnen worden gebruikt. Dit e-ticket kan bij ontvangst worden gescand door een e-ticket-scanner. De e-ticket zorgt dus voor tijdsbesparing en controle bij de ontvangst van uw evenement. E-Tickets geven u ook inzicht welke deelnemers zich hebben geregistreerd en welke uw evenement hebben bezocht. Het is een goed idee e-ticketing en registratie te combineren in een deelnemersregistratiesysteem met e-ticketing-module, zoals aanmelder.nl.

E-Ticket verkoop

Online e-ticketverkoop

Bij evenementen is online e-ticketverkoop doorgaans efficienter dan handmatige e-ticketverkoop. Bij online e-ticketverkoop krijgt een deelnemer direct na registratie het e-ticket toegezonden per e-mail. Online e-ticketverkoop is hiermee snel en efficient. Een dergelijk e-ticket wordt ook wel e-ticket of email-ticket genoemd. Op de e-tickets staat dan een barcode or QR-code vermeld. E-Tickets met barcode (barcode-tickets) zijn ook veilige e-tickets, omdat de e-ticketbalie dubbel gebruikte barcode-tickets direct herkend. Ook zijn deze e-tickets direct gekoppeld aan de deelnemers die het e-ticket heeft gekocht.

Barcode e-ticketverkoop

Barcode e-tickets zijn tijdens de evenementontvangst sneller te scannen dan e-tickets zonder barcode. Zo kan de e-ticketcontrole snel worden uitgevoerd en ontstaan er geen rijen tijdens de e-ticketcontrole. E-Ticketverkoop met barcode e-tickets raden wij dus aan. In de module van aanmelder.nl heeft de e-ticketverkoop altijd een barcode of QR-code. Dit maakt e-ticketverkoop en deelnemersregistratie efficienter.

E-Ticketverkoop via mobiele telefoon

Omdat op het e-ticket de barcode de echtheid garandeerd, hoeft de barcode niet op een geprint e-ticket te staan. De e-ticket kan na e-ticketverkoop in de e-mail worden toegezonden of zelfs op je mobiel of smartphone worden getoond. Zo heb je met je mobiele telefoon je e-ticket altijd bij de hand, zodat je de e-tickets kan gebruiken voor evenementregistratie. Handig voor de evenementsorganisator die e-ticketverkoop gemakkelijk wil houden, en geen probleem heeft met deelnemers die na e-ticketverkoop hun e-ticket vergeten.

Declaratie met e-ticket

Na deelnemersregistratie krijgt een deelnemer een registratiebevestiging. Bij e-ticketverkoop is een deel van de bevestging het e-ticket. Dit e-ticket bewijst ook dat er betaald en geregistreerd is. Zo kunnen e-tickets na e-ticketverkoop ook als declaratie worden gebruikt bij zakelijke evenementen.

Lees ook over Ticketregistratie

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!