E-ticketverkoop

E-ticketverkoop, deelnemersregistratie en online betalingen gaan samen bij het organiseren van events. Als organisator heb jij op ieder moment inzicht.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

E-ticketverkoop voor evenementen

Voor het innen van toegangsgelden voor je event ben je op zoek naar een manier tickets te verstrekken en deelnemers veilig te laten betalen. Bij aanmelder.nl hebben we e-ticketverkoop en online betalingen gekoppeld aan de deelnemersregistratie. Zo heb je op ieder moment inzicht in de financiële stand van zaken van je event

E-ticketverkoop

Bij e-ticketverkoop krijgt een deelnemer direct na registratie het ticket toegezonden per mail. Snel en efficiënt. Op de tickets staat een barcode en QR-code vermeld. In de online omgeving van aanmelder.nl kun je verschillende tarieven instellen, zoals een early bird tarief. Deelnemers kunnen betalen via iDEAL, PayPal, creditcard, bankafschrijving en op factuur. Je hebt realtime overzicht op wie heeft betaald en hoe.

E-ticket met QR-code via mobiele telefoon

QR- of barcode tickets zijn tijdens de evenementontvangst sneller te scannen dan tickets zonder QR- of barcode. Zo kan de e-ticketcontrole snel worden uitgevoerd en ontstaan er geen rijen tijdens de ticketcontrole. In de module van aanmelder.nl heeft de e-ticketverkoop altijd een barcode of QR-code. Deelnemers kunnen hun ticket ook op mobiele telefoon tonen bij de entree.

E-ticketverkoop

Debiteurenbeheer

Voor de deelnemers die op factuur betalen is een financiële administratie nodig. Debiteurenbeheer is een standaardmodule op aanmelder.nl. Stuur laatbetalers een herinnering, of stuur, als het moet, de opdracht door naar een incassobureau. aanmelder.nl is uniek met deze module van debiteurenadministratie van events. 

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. De module e-ticketverkoop is onderdeel van het Professional pakket. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd

Lees ook over Ticketregistratie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Nieuwsbrief