Evenement managen

Wij geloven dat online deelnemersregistratie de key is om een zakelijk evenement te managen. Bij het evenement managen krijg je zo het overzicht, gemak en de hoge opkomst, zodat je je kan blijven richten op de inhoud.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Evenement managen

Er komt veel kijken bij het managen van een evenement. Een eerste stap van een evenement managen is het vinden van een goede locatie voor uw evenement en het bepalen van de datum voor uw evenement. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor het managen van uw evenement.
Verder raden wij u aan uw evenement organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw evenement managen bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Evenement managen, hoe begin ik?

 

U gaat een evenement managen; en dan? U wilt uw evenement op een geschikte locatie managen en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het evenement zelf bepaalt het succes van uw evenement en organisatie. Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw evenement te managen bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Snel online evenement managen

 

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement managen en direct deelnemers laten registreren. Het online managen van uw evenement begint met het maken van een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat het managen van online deelnemersregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer.

Managen van evenement badges

Ook het afdrukken van naam badges voor deelnemers van uw evenement kunt u online managen. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over uw deelnemerslijst, kunt u door uw evenement-badges met een klik op de knop maken voor deelnemers met uw eigen logo. Zo is het managen van de evenement badges een peuleschil. U kunt badges printen voor uw evenement via een kant-en-klare PDF met badges op uw formaat.

Verschillende evenementen managen

Online managen is van toepassing op elk soort evenement. Vooral bij een evenement kunt u efficient managen wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw evenement staat in een overzicht bij elkaar. Goed en duidelijk georganiseerd online. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw evenement.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Congres organiseren

Guido Evenement managen
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!