Evenements-Mailing

Uw evenements-mailing is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Professionele e-mail evenements-mailingen zijn dan de oplossing.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Evenements-Mailing

Uw evenements-mailing voor uw evenement is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Evenements-Mailingen zijn daarom een belangrijke stap richting uw grote opkomst. E-mail evenements-mailingen hebben veel voordelen over papieren evenements-mailingen, omdat e-mail evenements-mailingen geinteresseerden met een klik laten registreren.

Met e-mail evenements-mailingen kunt u ook gemakkelijk en snel uw hele doelgroep uitnodigen. Om deze reden heeft aanmelder.nl een gemakkelijke evenements-mailing en snelle registratie gecombineerd.

Online evenements-mailing via e-mail

 

Belangrijke evenement, workshops en congressen sturen hun evenements-mailing tegenwoordig online. Met online evenements-mailingen bereikt u met een klik uw hele doelgroep van honderden personen. U kunt uw e-mail evenements-mailing combineren met een papieren evenements-mailing of evenements-mailing via uw website of posters. Maar de gemakkelijkste manier om direct te reageren op uw evenements-mailing is als uw evenements-mailing een direct registratie of aanmeldlink heeft. Wanneer u met aanmelder.nl uw evenements-mailing verstuurt, voegen we standaard onderaan uw uitnodigin een registratielink toe.

Evenements-Mailing in grafisch formaat

U wilt uw evenements-mailing natuurlijk een professionele uitstraling geven. Daarom ondersteunt aanmelder.nl grafische evenements-mailingen en tekst evenements-mailingen. In grafische evenements-mailingen kunt u een Word of PDF bestand gebruiken als e-mail evenements-mailing. aanmelder.nl is de enige evenementen software die Word documenten direct omzet naar professionele evenements-mailingen.
U hoeft zo geen apart design voor uw e-mail evenements-mailing te maken, maar kunt uw bestaande evenements-mailingsontwerp overnemen.

Persoonlijk evenements-mailing aanhef

Uw evenements-mailing wordt extra effectief als elke evenements-mailing voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van uw evenements-mailing direct aangesproken door de evenements-mailingstekst. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen.

Elke evenements-mailing maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de evenements-mailingen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve evenements-mailing heeft u sneller een volle zaal.

Evenements-Mailing opvolgen met een herinnering

Hoe informatief uw evenements-mailing ook is, en hoe makkelijk het ook is om vanuit uw evenements-mailing direct te registreren, sommige ontvangers zullen uw evenements-mailing tijdelijk naast zich neerleggen. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat wij bijhouden welke genodigden nog niet geregistreerd zijn.

Na evenements-mailing gerichte communicatie aan deelnemers

Als uw contacten hun evenements-mailing hebben ontvangen kunt u vervolgens uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Evenements-Uitnodiging

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!