Evenementsysteem

Het aanmelder.nl evenementsysteem maakt zakelijke deelnemersregistratie gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomt. Wij bieden online deelnemersregistratie, ticketverkoop en event marketing met uitnodiging, herinnering en enquetes in ons evenementsysteem.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Evenementsysteem

Evenementsysteem wordt door evenement-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Evenementsysteem bestaat dan uit een aantal evenementsysteem onderdelen voor verschillende doelen tijdens een evenement. Zo kan evenementsysteem vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar evenementsysteem kan ook breder worden ingezet, zoals evenementsysteem voor evenementmarketing, evenementsysteem voor ticketverkoop of evenementsysteem die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Online evenementsysteem

 

Tegenwoordig wordt evenementsysteem online als systeemdienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online evenementsysteem is direct te gebruiken door organisatoren die de evenementsysteem niet hoeven te installeren. Je kunt op elke computer de evenementsysteem in de browser gebruiken, en zo is deze evenementsysteem ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt evenementsysteem niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen evenementsysteem-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in evenementsysteem

Evenementsysteem kan voor de registratie en communicatie van het evenement verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte evenementsysteem toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Evenementregistratie systeem

Het onderdeel van evenementsysteem dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het evenement. Met deelnemersregistratie systeem worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Congressoftware

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!