Event Info App

Voor zakelijke deelnemersregistratie ondersteunt aanmelder.nl het gehele proces van uitnodiging, voor-registratie, tot de ontvangst met een app voor inschrijven.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Event info app voor evenementen

Naast deelnemersregistratie biedt aanmelder.nl ook een event app waar alle deelnemers tijdens het evenement op de hoogte blijven van jouw evenement. Denk aan het programma, sprekers en de locatie. Allemaal direct te zien op hun Android smartphone of iPhone. De Event Info app is zo gemaakt dat alle informatie die je op je evenement website plaatst, zonder extra werk ook in de Event Info app verschijnt.

Berichten en notificaties via Event Info app

Je kan via de Event Info app ook berichten sturen naar alle deelnemers. Deze zogenaamde notifications kan je via aanmelder.nl direct aan alle deelnemers versturen. Deze krijgen op hun telefoon een notificatie, zodat ze direct op de hoogte gebracht worden van jouw laatste nieuws.

Meer informatie over onze App?

We geven graag meer informatie over de deelnemers app van aanmelder.nl. Vul het formulier in en we nemen contact met je op over de mogelijkheden.

 

Lees ook over Inschrijven facebook event

Guido Event Info App
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!