Event deelnemersregistratie

Deelnemersregistratie voor je event kan veel tijd kosten. Onze online deelnemersregistratie maakt zakelijke event registratie gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomt.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Deelnemersregistratie voor jouw event

Deelnemersregistratie voor jouw event moet ondersteunend zijn aan de beste eventbeleving voor de deelnemers van jouw event. Daarmee is deelnemersregistratie niet alleen administratief, maar zorgt deelnemersregistratie ervoor dat de event opkomst hoger is, en de indruk van het event op de deelnemers een goede is. Tegenwoordig kan je online event deelnemersregistratie zo opzetten.

Online event deelnemersregistratie

Bij aanmelder.nl geloven we dat deelnemersregistratie precies aangepast moet worden aan de wensen van jouw event. Je event kan een workshop of congres zijn, en daarom is onze deelnemersregistratie flexibel aanpasbaar aan de huisstijl van jouw event.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Registratie congres formulier bouwen

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!