Event Management Software

Slimmer evenementen managen? Bespaar jezelf veel tijd met de juiste event management software. aanmelder.nl biedt oplossingen voor registratie, communicatie, administratie en betalingen zodat jij je volledig kunt focussen op de inhoud van het evenement.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Event management: alles in één systeem

Bij het organiseren van een evenement moet je veel ballen in de lucht houden. De to-do lijst is lang en je probeert met verschillende tools alles tot in de puntjes te regelen. Met slimme online software kun je een hoop tijd en stress besparen zodat jij je echt kunt focussen op de zaken die echt belangrijk zijn. De event management software van aanmelder.nl helpt jou bij het realiseren van:

Zelf aan de slag

aanmelder.nl zorgt ervoor dat jij tijd bespaart bij het organiseren van een evenement. Met onze software bouw je in een handomdraai een evenementen website en registratieformulier en ben je klaar om uitnodigingen te versturen naar relaties. Je kunt volledig zelf aan de slag door het stappenplan te volgen. Je hebt geen IT kennis of een specialist nodig om met de event management software aan de slag te gaan.

Wij staan voor je klaar

Kom je er toch niet uit, of wil je advies en best-practice tips? Dan staan onze collega’s van Support & Advies voor je klaar. Zij lopen met je door de functionaliteiten en laten zien hoe je het beste uit de software kunt halen. Omdat wij zelf de software bouwen, kunnen we snel schakelen in het geval van bugs of errors.

Betalen per deelnemer

Voor het gebruik van de software betaal je een vaste prijs per geregistreerde deelnemer. Je gaat dus pas betalen als deelnemers zich aanmelden. Ondertussen kun je onze event management software vrijblijvend gebruiken en testen. Heb je vragen of wil meer weten over aanmelder.nl? Neem dan contact met ons op. Of ga direct zelf aan de slag en meld je aan.

Lees ook over Evenement organiseren

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief