Eventdeelnemer inchecken?

Scan & Badge: Scan barcodes en print direct kleurenbadges op je event. Meet no-shows en ontwerp entreebewijzen. Dat is pas handig eventdeelnemers inchecken.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Scan & Badge: QR-code of barcode scannen van deelnemers

Gemakkelijk QR-codes van je deelnemers scannen? Het kan met Scan & Badge!

Deelnemers krijgen in de bevestiging van hun aanmelding een barcode en QR-code meegestuurd. Deze barcode wordt gescand bij de ingang of checkin van het evenement of congres. Vervolgens rolt er binnen een paar seconde een zelf-ontworpen badge uit de printer. Geen lange wachtrijen meer dus.

QR code scannen met full-service oplossing

Een van onze engineers komt mee met onze tablets en printer, zij bouwen alles op en zorgen ervoor dat de tablets en printers werken. Zodat jij als organisator je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Wil je meer weten over Scan & Badge? Bekijk hier onze Scan & badge film of vraag gelijk een offerte aan.

Badges laten drukken? Niet meer nodig

Je hoeft ook geen badge te laten drukken. Congres badges laten drukken is een stuk voorbereiding dat niet meer nodig is als wij de congres badges drukken, direct als een deelnemer's barcode wordt gescant.

No-show meten

Door deelnemers te scannen bij de checkin van het evenement of congres bereik je niet direct een goede indruk, maar verzamel je automatisch ook data over de noshow. Noshow zijn deelnemer die wel geregistreerd zijn, maar niet inchecken met hun barcode. Deze no-shows kan je vervolgens automatisch een bericht of enquete sturen. Uiteraard kan je deelnemer die wel gescanned zijn ook berichten na het evenement.

Entreebewijzen met barcode

Met aanmelder.nl kan je registratie combineren met toegangsgelden en online betalen. Daarmee is de registratie ook ticketing geworden en zijn de bevestigingen dus entreebewijzen met barcode. Het inchecken van de deelnemers gaat via dezelfde checkin, maar nu is het ook een controle of deelnemers betaald hebben.

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Inschrijfformulier maken

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!