Eventilo event app

Met aanmelder.nl kun je eenvoudig zelf evenementen organiseren. Van aanmeldformulier tot eventwebsite. Nu kun je ook een event app gemakkelijk samenstellen, zonder hoge ontwikkelkosten.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Van aanmeldformulier tot eventwebsite: jij maakt het, aanmelder.nl maakt het simpel. Ons development team ontwikkelde een app die de event-ervaring compleet maakt. Hierdoor kun je nu zelf je event app samenstellen, zonder hoge kosten voor development.

Geen dubbel werk of dubbele kosten

Je bent als organisator bezig met de deelnemersregistratie, uitnodigingen en eventwebsite. Een event app maken kost je met aanmelder.nl geen extra tijd! De instellingen voor de website neem je in onze online omgeving gemakkelijk over voor de app. Appeltje eitje!

Eventilo event app

Altijd iedereen up-to-date

Een event app maakt het mogelijk om zelfs na de entree met deelnemers in contact te blijven. Is workshop 2 verplaatst? Is er een spreker uitgevallen? Log in en wijzig je de gegevens, waarna de eventwebsite en app worden geüpdatet. Of stuur een (gratis) pushnotificatie naar de deelnemers.

Ook whitelabel app

Wil je een event app met een eigen naam, eigen icoon in eigen huisstijl? Dat kan! We bieden de eventilo app ook white label aan. Lees hier meer over eventilo of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Eventilo event app

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Event engineers gezocht

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stel me een vraag over de eventilo app.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!