Formulier voor congres

Formulier voor congres

Jouw registratieformulier online

Bij het organiseren van een zakelijk evenement of congres is online deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het online registratieformulier. En dat kan je via aanmelder.nl gemakkelijk online bouwen.

Makkelijk vragen in jouw registratieformulier

Je hoeft geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief registratieformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het registratieformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier. De vraagtypen die je voor congressen en zakelijke events nodig hebt, kan je direct gebruiken: multiple-choice vragen, naam en adresvragen, maar ook ticketgelden, openvragen en afhankelijkheden.

Formulier voor congres of conferentie

Wij hebben ervaring met het effectief ontwerpen van formulieren voor congres, conferentie of zakelijk evenement. Zo kan er ook toegangsgeld worden betaald door deelnemer na de registratie.

Bekijk onze video en informatie over registratieformulier

Bekijk direct onze video over het maken van jouw registratieformulier online.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!