Gasten registratie formulier

Bouw een gasten registratie formulier en maak je registratie makkelijk voor je gasten. In een paar kliks bouw je je gastenformulier voor elk zakelijk evenement online.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Gasten registratie formulier bouwen

Bij het organiseren van een evenement is goede gasten registratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van gasten registratie is het formulier. En dat kan je nu gemakkelijk online bouwen.

Registratie formulier

Je hoeft namelijk geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief gasten registratie formulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het registratie formulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk registratie formulier. En je kan het direct gratis proberen door op <start nu> te klikken.

Slim registratie formulier met afhankelijke vragen

Veel registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan gasten. Zo vraagt een registratieformulier vaak naar dieetvoorkeuren, of kunnen gasten ook socials/uitjes kiezen in hun registatie. Door deze keuzes in te bouwen in je formulier verzamel je direct alle registratie-informatie van gasten.

Om te lange gastenformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk vragen alleen te tonen in de registatie als deze relevant zijn voor de registrerende gast. Je kunt je registratievragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Daarnaast bouw je je registratieformulier met meer dan 15 vraagtypen. Dus je kan makkelijk in je formulier email-vragen, open-vragen, multiple-choice-vragen etc. toevoegen.

Gasten registatie is meer dan formulier alleen

Aanmelder.nl gasten registatie biedt meer dan alleen een formulier. Elke gast en deelnemer krijgt na registatie automatisch een bevestigingsbericht. Voor de registratie kan je een professionele uitnodiging bouwen. En na registratie kan je een enquete rondsturen naar alle gasten om je evenement te evalueren.

Gasten registatie met toegangsgeld en tickets

Tijdens het bouwen van je gasten formulier kan je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo geef je de mogelijkheid aan gasten om na registratie ook direct betalen via iDEAL, bank of creditcard. Daarmee wordt het snel en gemakkelijk voor alle gasten om de financiele registratie direct af te ronden. Aanmelder.nl zorgt voor correcte facturatie in jouw huisstijl.

14-daagse trial

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Voorbeeld uitnodiging event

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief