Groepsbericht

Jouw groepsbericht is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van je evenement. Professionele e-mail groepsberichten zijn dan de oplossing. Deze event communicatie biedt aanmelder.nl in onze online deelnemersregistratie.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Groepsbericht

Uw groepsbericht voor uw evenement is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Groepsberichten zijn daarom een belangrijke stap richting uw grote opkomst. E-mail groepsberichten hebben veel voordelen over papieren groepsberichten, omdat e-mail groepsberichten geinteresseerden met een klik laten registreren.

Met e-mail groepsberichten kunt u ook gemakkelijk en snel uw hele doelgroep uitnodigen. Om deze reden heeft aanmelder.nl een gemakkelijke groepsbericht en snelle registratie gecombineerd.

Online groepsbericht via e-mail

 

Belangrijke evenement, workshops en congressen sturen hun groepsbericht tegenwoordig online. Met online groepsberichten bereikt u met een klik uw hele doelgroep van honderden personen. U kunt uw e-mail groepsbericht combineren met een papieren groepsbericht of groepsbericht via uw website of posters. Maar de gemakkelijkste manier om direct te reageren op uw groepsbericht is als uw groepsbericht een direct registratie of aanmeldlink heeft. Wanneer u met aanmelder.nl uw groepsbericht verstuurt, voegen we standaard onderaan uw uitnodigin een registratielink toe.

Groepsbericht in grafisch formaat

U wilt uw groepsbericht natuurlijk een professionele uitstraling geven. Daarom ondersteunt aanmelder.nl grafische groepsberichten en tekst groepsberichten. In grafische groepsberichten kunt u een Word of PDF bestand gebruiken als e-mail groepsbericht. aanmelder.nl is de enige evenementen software die Word documenten direct omzet naar professionele groepsberichten.
U hoeft zo geen apart design voor uw e-mail groepsbericht te maken, maar kunt uw bestaande groepsberichtsontwerp overnemen.

Persoonlijk groepsbericht aanhef

Uw groepsbericht wordt extra effectief als elke groepsbericht voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van uw groepsbericht direct aangesproken door de groepsberichtstekst. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen.

Elke groepsbericht maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de groepsberichten op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve groepsbericht heeft u sneller een volle zaal.

Groepsbericht opvolgen met een herinnering

Hoe informatief uw groepsbericht ook is, en hoe makkelijk het ook is om vanuit uw groepsbericht direct te registreren, sommige ontvangers zullen uw groepsbericht tijdelijk naast zich neerleggen. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat wij bijhouden welke genodigden nog niet geregistreerd zijn.

Na groepsbericht gerichte communicatie aan deelnemers

Als uw contacten hun groepsbericht hebben ontvangen kunt u vervolgens uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Mailing

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!