Inschrijfformulier

In een paar kliks kun je zelf een inschrijfformulier maken voor ieder zakelijk evenement of congres.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Inschrijfformulier maken

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het inschrijfformulier. Kom van de deelnemers te weten wat jij als organisator nodig hebt. 

Slim inschrijfformulier

Je hoeft geen technische handelingen te verrichten! Een effectief inschrijfformulier maken doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het inschrijfformulier te slepen. Veel registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan deelnemers: dieetvoorkeuren bijvoorbeeld. Door deze keuzes in te bouwen in je inschrijfformulier verzamel je direct alle relevante informatie van event deelnemers.

Voorgeprogrammeerde vraagtypen

Om te lange inschrijfformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk in de deelnemersregistatie vragen alleen te tonen als deze relevant zijn voor de deelnemer. Je kunt de vragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Wij hebben al meer dan 15 vraagtypen voorgeprogrammeerd. Voeg open vragen toe, maar ook multiple-choice-vragen en nog veel meer!

Ook online betalingen regelen

Tijdens het maken van het inschrijfformulier kun je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na deelnemersregistatie ook direct betalen via iDEAL, PayPal, bankafschrijving of creditcard.

Probeer het zelf uit

Je kunt vrijblijvend een account aanmaken en met eigen ogen zien hoe je in aanmelder.nl een inschrijfformulier maakt.

Lees ook over Barcode scannen

Freek Inschrijfformulier
Freek helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!