Inschrijfformulier

In een paar kliks kun je zelf een inschrijfformulier maken voor ieder zakelijk evenement of congres.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Inschrijfformulier maken

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het inschrijfformulier. Kom van de deelnemers te weten wat jij als organisator nodig hebt. 

Slim inschrijfformulier

Je hoeft geen technische handelingen te verrichten! Een effectief inschrijfformulier maken doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het inschrijfformulier te slepen. Veel registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan deelnemers: dieetvoorkeuren bijvoorbeeld. Door deze keuzes in te bouwen in je inschrijfformulier verzamel je direct alle relevante informatie van event deelnemers.

Voorgeprogrammeerde vraagtypen

Om te lange inschrijfformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk in de deelnemersregistatie vragen alleen te tonen als deze relevant zijn voor de deelnemer. Je kunt de vragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Wij hebben al meer dan 15 vraagtypen voorgeprogrammeerd. Voeg open vragen toe, maar ook multiple-choice-vragen en nog veel meer!

Ook online betalingen regelen

Tijdens het maken van het inschrijfformulier kun je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na deelnemersregistatie ook direct betalen via iDEAL, PayPal, bankafschrijving of creditcard.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Event software

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief