Inschrijven facebook event

Een facebook event is een laagdrempelige manier van organiseren. aanmelder.nl legt de lat een stukje hoger voor zakelijke events registratie. Een dynamisch inschrijfformulier, bevestiging en website in jouw huisstijl. Hiermee wordt het inschrijven voor je evenement veel uitgebreider en makkelijker dan een Facebook event.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Inschrijfformulier ipv Facebook event

Succesvolle evenementregistratie begint bij het maken van een goed inschrijfformulier. Daarbij hoort ook een bevestigingsbericht op maat. Dit gaat verder dan een Facebook event. Het formulier kan onder andere een tekstvak, datumkeuze, selectievak, checkbox en meerkeuzevraag bevatten. De bevestiging en website is in jouw zakelijke huisstijl. En met een klik voeg je kaartverkoop via iDEAL, bank en creditcard toe. Je kunt het inschrijfformulier of aanmeldformulier vervolgens wel weer via Facebook delen met jouw netwerk. Daarmee combineer je de kracht van een Facebook event met onze uitgebreide functionaliteit.

Aanmeldingen voor programmaonderdelen, workshops en sessies

Verzamel jij alle gegevens die je nodig hebt voor een succesvol evenement in een Facebook event? Je kan in het inschrijfformulier direct de aanmeldingen voor programmaonderdelen, workshops of sessies bijhouden. Ook vervolgkeuzes zijn makkelijk te registereren, handig voor het plannen van sessieruimtes of workshopruimtes. Door deelnemers om alle benodigde informatie te vragen, is het niet meer nodig om later via email contact te hebben.

Alleen relevante onderdelen tonen in het inschrijfformulier

Het is ook mogelijk om vragen in het inschrijfformulier te verbergen als ze niet van toepassing zijn voor een specifieke groep deelnemers. Hiermee toon je alleen de relevante onderdelen. Zo houd je het inschijfformulier lekker kort. Terwijl je wel gerichtere informatie verzamelt dan in een Facebook event.

Uitnodigen en herinneren, via Facebook en e-mail

Om genodigden en je network naar je registratieformulier te leiden kan je naast het delen via Facebook ook gemakkelijk een e-mail uitnodiging sturen. Zo gebruik je zowel het netwerk van je Facebook event als een genodigde lijst, bijvoorbeeld via Excel.

Lees ook over Eventwebsite

Guido Inschrijven facebook event
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!