Invitatie

Invitatie

Invitatie

Uw invitatie voor uw evenement is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Invitatieen zijn daarom een belangrijke stap richting uw grote opkomst. E-mail invitatieen hebben veel voordelen over papieren invitatieen, omdat e-mail invitatieen geinteresseerden met een klik laten registreren.

Met e-mail invitatieen kunt u ook gemakkelijk en snel uw hele doelgroep uitnodigen. Om deze reden heeft aanmelder.nl een gemakkelijke invitatie en snelle registratie gecombineerd.

Invitatie evenement

Online invitatie via e-mail

Belangrijke evenement, workshops en congressen sturen hun invitatie tegenwoordig online. Met online invitatieen bereikt u met een klik uw hele doelgroep van honderden personen. U kunt uw e-mail invitatie combineren met een papieren invitatie of invitatie via uw website of posters. Maar de gemakkelijkste manier om direct te reageren op uw invitatie is als uw invitatie een direct registratie of aanmeldlink heeft. Wanneer u met aanmelder.nl uw invitatie verstuurt, voegen we standaard onderaan uw uitnodigin een registratielink toe.

Invitatie congres

Invitatie in grafisch formaat

U wilt uw invitatie natuurlijk een professionele uitstraling geven. Daarom ondersteunt aanmelder.nl grafische invitatieen en tekst invitatieen. In grafische invitatieen kunt u een Word of PDF bestand gebruiken als e-mail invitatie. aanmelder.nl is de enige evenementen software die Word documenten direct omzet naar professionele invitatieen.
U hoeft zo geen apart design voor uw e-mail invitatie te maken, maar kunt uw bestaande invitatiesontwerp overnemen.

Persoonlijk invitatie aanhef

Uw invitatie wordt extra effectief als elke invitatie voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van uw invitatie direct aangesproken door de invitatiestekst. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen.

Elke invitatie maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de invitatieen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve invitatie heeft u sneller een volle zaal.

Invitatie opvolgen met een herinnering

Hoe informatief uw invitatie ook is, en hoe makkelijk het ook is om vanuit uw invitatie direct te registreren, sommige ontvangers zullen uw invitatie tijdelijk naast zich neerleggen. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat wij bijhouden welke genodigden nog niet geregistreerd zijn.

Na invitatie gerichte communicatie aan deelnemers

Als uw contacten hun invitatie hebben ontvangen kunt u vervolgens uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

Guido helpt je graag verder.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!