Jouw online aanmeldformulier

Sleep gemakkelijk vragen in jouw online aanmeldformulier in eigen huisstijl. Binnen een paar minuten staat je aanmeldformulier mét eventwebsite live.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Deelnemersregistratie voor evenementen kan veel tijd kosten, als je het proces niet automatiseert. Online deelnemersregistratie maakt zakelijke deelnemersregistratie gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomst. Nu kun je zelf binnen een paar minuten een online aanmeldformulier maken.

Online aanmeldformulier maken

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Wij hebben de tool zo gebouwd dat jij geen technische handelingen hoeft te verrichten. Het bouwen van een effectief aanmeldformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in jouw online aanmeldformulier te slepen.

Vragen in het aanmeldformulier

Vraag de deelnemers of ze mee-eten, naar welke programmaonderdelen ze willen gaan en wat hun dieetwensen zijn. Maak het zo beknopt of uitgebreid als je zelf wil. aanmelder.nl biedt vele mogelijkheden:

Nog veel meer features

Naast het aanmeldformulier, kun je met aanmelder.nl een eventwebsite maken, uitnodigingen en (groeps)berichten versturen, enquêtes verzenden en analyseren en nog veel meer. Een globaal overzicht van alle features vind je hier, een gedetaileerde featurelijst hier

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Registratieformulier online

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur een bericht:

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!