Mailing

Uw mailing is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Professionele e-mail mailingen zijn dan de oplossing.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Mailing

Uw mailing voor uw evenement is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Mailingen zijn daarom een belangrijke stap richting uw grote opkomst. E-mail mailingen hebben veel voordelen over papieren mailingen, omdat e-mail mailingen geinteresseerden met een klik laten registreren.

Met e-mail mailingen kunt u ook gemakkelijk en snel uw hele doelgroep uitnodigen. Om deze reden heeft aanmelder.nl een gemakkelijke mailing en snelle registratie gecombineerd.

Online mailing via e-mail

 

Belangrijke evenement, workshops en congressen sturen hun mailing tegenwoordig online. Met online mailingen bereikt u met een klik uw hele doelgroep van honderden personen. U kunt uw e-mail mailing combineren met een papieren mailing of mailing via uw website of posters. Maar de gemakkelijkste manier om direct te reageren op uw mailing is als uw mailing een direct registratie of aanmeldlink heeft. Wanneer u met aanmelder.nl uw mailing verstuurt, voegen we standaard onderaan uw uitnodigin een registratielink toe.

Mailing in grafisch formaat

 

U wilt uw mailing natuurlijk een professionele uitstraling geven. Daarom ondersteunt aanmelder.nl grafische mailingen en tekst mailingen. In grafische mailingen kunt u een Word of PDF bestand gebruiken als e-mail mailing. aanmelder.nl is de enige evenementen software die Word documenten direct omzet naar professionele mailingen.
U hoeft zo geen apart design voor uw e-mail mailing te maken, maar kunt uw bestaande mailingsontwerp overnemen.

Persoonlijk mailing aanhef

Uw mailing wordt extra effectief als elke mailing voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van uw mailing direct aangesproken door de mailingstekst. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen.

Elke mailing maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de mailingen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve mailing heeft u sneller een volle zaal.

Mailing opvolgen met een herinnering

Hoe informatief uw mailing ook is, en hoe makkelijk het ook is om vanuit uw mailing direct te registreren, sommige ontvangers zullen uw mailing tijdelijk naast zich neerleggen. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat wij bijhouden welke genodigden nog niet geregistreerd zijn.

Na mailing gerichte communicatie aan deelnemers

Als uw contacten hun mailing hebben ontvangen kunt u vervolgens uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Save-the-date

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!