Mobiel inchecken op event zoals ov-chip

Het project om met je mobiel te kunnen betalen voor het openbaar vervoer is al na een week voor een deel stilgelegd, las ik op nos.nl. Bij aanmelder.nl hebben daarintegen juist wel goede ervaringen met inchechen op zakelijke events.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Mobiel inchecken populair

We werken steeds meer met onze smartphones en mobieltjes. Inchecken voor evenementen en vervoer is daar een logisch gevolg van. Je gebruikt je mobiel op deze manier bijvoorbeeld als vervoersbewijs. Mobiel inchecken in het openbaar vervoer (OV) was een project dat leidde tot de App OV-chip. De ov-chip app blijkt vaak traag te werken.

Mobiel inchecken wel effectief op evenementen

Voor mobiel inchecken op zakelijke evenementen is een App wel heel effecties. Aanmelder.nl zorgt al sinds 2015 voor een veel snellere toegang tot conferenties en zakelijke evenementen door mobiel inchecken mogelijk te maken. Met een QR code op je mobiel of smartphone worden deelnemer direct ingecheckt bij binnenkomst en krijgen een badge. Dit mobiel inchecken op evenementen noemen we Scan-and-badge.

Scan-and-badge mobiel inchecken

Bekijk onze video over Scan-and-badge waarin we de voordelen van snel mobiel inchecken tonen.

Lees ook over Content voor je event

Guido Mobiel inchecken op event zoals ov-chip
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!