Nieuws

Ontmoet onze nieuwe support-collega

17 september 2019

Ik ben Loes, 24 jaar en werk sinds kort bij aanmelder.nl. Voordat ik naar Den Haag verhuisde, woonde ik in Zuid-Limburg en studeerde ik Communicatie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik besloot het bos te verruilen voor het strand en mijn afstudeerstage in Den Haag te doen. Dat is gelukt! Na het afstuderen begon natuurlijk het echte werk: een baan. In plaats van een baan in de communicatie, kreeg ik een aanbod van een ICT detacheerder. Zij boden mij een traineeship aan, speciaal gericht op vrouwen.
Lees meer...

Retail & Brands festival 2019

13 september 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Het Retail & Brands festival biedt de mogelijkheid om verschillende manieren te vinden om er over 5 jaar nog toe te doen. In de Rijtuigenloods Amersfoort was een mooi programma samengesteld voor het event op donderdag 12 september. Maar liefst 37 sprekers stonden deze dag ingedeeld, verspreid over 4 podia. Genoeg om naar te luisteren voor alle 600 deelnemers. Naast de sprekers waren er ook stands van verschillende bedrijven om gasten van het event over hun bedrijf in te lichten.
Lees meer...

3 tips voor een AVG-proof evenement

13 september 2019

Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht in de Europese Unie. De AVG, ook bekend als 'General Data Protection Regulation (GDPR)', is bedoeld ter bescherming van persoonsgegevens. Als organisator van evenementen verzamel je privacygevoelige informatie van deelnemers. Hoe zorg je dat je event AVG-proof is? Tip 1: Zorg voor een veilige opslag van gegevens Gebruik een online deelnemersregistratie tool. Kopies van kopies van Excelsheet met aangemelde deelnemers zijn niet alleen onoverzichtelijk, ze zijn ook minder veilig.
Lees meer...

Nextens klantendag 2019

30 augustus 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard De zomerstop is weer voorbij en de evenementen gaan weer beginnen! Het eerste event van het seizoen is gehouden in het Naarderbos golfclubhuis, met als organisator Nextens. Dinsdag 27 augustus 2019 heeft Nextens een klantendag gehouden waarin ze lieten zien wat er allemaal op fiscaal- en technologisch vlak op klanten afkomt. Er is een uitgebreid dagprogramma opgesteld waarin verschillende sprekers aan het woord kwamen. Verder was er een informatiemarkt met speeddate-sessies en een afsluitende netwerk borrel.
Lees meer...

PSD2 richtlijn

15 augustus 2019

Wat houdt de PSD2 richtlijn in? PSD2 is de nieuwe Europese richtlijn voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven. Dit betekent dat alle Europese landen PSD2 invoeren. De nieuwe richtlijn geeft de mogelijkheid aan derden (zoals partijen die betalingen verrichten tussen consument en webwinkel) om toegang te krijgen tot de betaalrekening van consumenten en bedrijven. Hierbij roepen privacy en veiligheid veel vragen op. Derden kunnen echter pas toegang krijgen nadat de consument of het bedrijf 'uitdrukkelijk' toestemming heeft gegeven.
Lees meer...

Event engineer Tjard vertelt: Brabant Groeit! Groei je mee?

10 mei 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Brabant Groeit is een event voor ondernemers die zich graag willen door ontwikkelen en hun groei-skills willen verbreden. Lead2Deal organiseerde het event met NLgroeit op locatie: NAC Stadion, Breda. Zodra de ondernemers waren aangemeld hadden ze de mogelijkheid om een nieuwe zakelijke pasfoto laten maken door een professionele fotograaf die actief hielp bij het poseren en de gewilde uitstraling in de foto naar boven te laten komen, denk aan vrolijk/cool/power.
Lees meer...

Kennisevent formatief evalueren met expert Shirley Clarke

09 april 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Het tweedaagse kennisevent in de Jaarbeurs, georganiseerd door Bazalt Groep, is een kennismaking met de belangrijkste ingrediënten van "formatief evalueren" van internationale topexpert Shirley Clarke. Bazalt Groep bestaat uit drie onderwijsadviesbureaus die zich inzetten voor een hogere kwaliteit onderwijs: Bazalt, HCO en RPCZ. Tijdens de masterclass komen de 4 belangrijkste aspecten van formatief evalueren komen voorbij. Nederlandse experts geven toelichting en voorbeelden.
Lees meer...

aanmelder.nl ontvangt ISO 9001 certificaat

12 maart 2019

Het ISO 9001:2015 certificaat is toegekend aan aanmelder.nl. De 9001 norm specificeert eisen van een gedocumenteerd systeem om kwaliteit te waarborgen. Kort gezegd gaat ISO 9001 over zeggen wat je doet, doen wat je zegt - en dat kunnen aantonen. "Met de ISO 9001 certificering laten we aan onze klanten zien dat wij de zaken goed op orde hebben", stelt Freek Zindel, oprichter van aanmelder.nl. Na ISO 27001 voor informatiebeveiliging, is ISO 9001 de tweede ISO-certificering die aanmelder.nl binnen een jaar behaalt.
Lees meer...

aanmelder.nl doorloopt laatste audit ISO9001

20 februari 2019

We hebben wéér ISO-nieuws. Na de certificering in de internationale standaard voor infomatiebeveiliging, ISO27001, zijn we begonnen aan het traject om ook de ISO-norm voor kwaliteitsmanagement te behalen. Het certificaat ligt nog niet op de deurmat, maar de laatste audit voor ISO9001 hebben we afgelopen dinsdag 18 februari goed doorstaan. Dus: champagne! Met Freek en Corinne voorop, hebben we risico-inventarisatie gedaan, processen gedocumenteerd, maatregelen genomen en het gehele team opgeleid om situaties te herkennen en weten hoe te handelen.
Lees meer...

SPAR smaakt steeds groener

19 februari 2019

Door: event engineer Tjard. Foto door: Ton Schoenmakers Tijdens de SPAR beurs in DeFabrique in Utrecht werden diverse producten tentoongesteld voor franchisenemers en was er veel mogelijkheid om bij de stands wat eten en/of drinken uit te proberen. Het event vond plaats op woensdag 13 februari, waarbij de gasten vanaf 10 uur konden inchecken. Na de check-in liepen de gasten door de zaal waar een overvloed aan stands stond van alle etensproducten waar aan gedacht kan worden en meer. Allemaal netjes geordend in de categorie waar de stand tot behoorde, denk aan ontbijt/maaltijd/borrel.
Lees meer...

EventSummit 2019

06 februari 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineers Berend en Dani 6.500 bezoekers, 600 exposanten en 40 sprekers: dat was EventSummit 2019 in een notendop. Niet voor niets het grootste platform voor de gehele evenementenindustrie. De check-in verzorgen op een evenement voor de evenementenbranche, dan moet je wel van goede huize komen. De organisatie van EventSummit bracht verschillende partijen bij elkaar om de beurs mogelijk te maken. Registraties verliepen via EventSummit's eigen systeem, EventInsight verzorgde de event-app, en aan aanmelder.
Lees meer...

People’s Business event

29 januari 2019

Door: event engineers Kasper en Berend Tijdens People’s Business ontmoette ondernemend Rotterdam elkaar in het World Trade Center. Op deze indrukwekkende locatie, kwam men bijeen om te netwerken, presentaties bij te wonen en masterclasses te volgen. Dit evenement startte woensdag 23 januari om 16:00 tot 24 januari 21.30. Grote namen als Jan Peter Balkenende en Wim van Rooijen kwamen langs, maar ook kon er geborreld worden bij een van de vele stands. Deze stands presenteerden onder meer de nieuwste auto’s op de markt zoals de Tesla X, medische uitvindingen en uiteraard lekkere hapjes.
Lees meer...

aanmelder.nl verzorgt de check-in van EventSummit 2019

23 januari 2019

EventSummit is dé kennis- en netwerkdag voor de evenementenbranche. Dit jaar vindt EventSummit plaats op donderdag 31 januari in Ahoy Rotterdam. aanmelder.nl verzorgt de check-in met Scan & Badge. Alle deelnemers, exposanten en sprekers dragen onze nieuwe stickerbadges. Ben je op zoek naar een locatie, catering, of aankleding van je evenement? Op EventSummit vind je genoeg inspiratie voor het komende evenementenseizoen. Het programma bestaat uit een congres, een grote beursvloer met honderden standhouders uit de hele evenementenbranche en verschillende podia met sprekers.
Lees meer...

Scan & Badge met stickerbadges 

15 januari 2019

Onlangs hebben we een badge toegevoegd aan het assortiment: de dubbelzijdige stickerbadge (links). Naast het grote formaat (midden) en het kleine formaat papieren badge (rechts). Stickerbadges zijn gemakkelijk te personaliseren. Geen badgehouder meer nodig. Een milleuvriendelijke badge Event managers zijn op zoek naar manieren om waste op evenementen terug te dringen. Badges zonder plastic badgehouders dragen hieraan bij. Er werden door aanmelder.nl hoge eisen gesteld aan de stickerbadges, zoals de juiste stevigheid, snelheid van het drogen van de inkt en een mooie weergave van afbeeldingen op de badge.
Lees meer...

Engineer Maarten vertelt over de Feyenoord Matchdays

05 december 2018

Engineer Maarten was getuige van een kennisevenement met een uniek concept. Lees hier zijn verhaal: Tijdens de Matchdays van Feyenoord gaan jongeren op banenjacht in voetbalstadion de Kuip. Vandaag vindt dag twee plaats van de vierde editie van de Feyenoord Matchdays. Gedurende deze dagen krijgen jongeren de kans om zich op een unieke manier te presenteren naar potentiële werkgevers. ’s Ochtens na een kleine briefing gingen de aanmeldingen probleemloos van start. Met twee tablets en één printer was er genoeg capaciteit om iedereen in te checken.
Lees meer...

aanmelder.nl ondersteunt DKIM en DMARC emailverificatie

04 december 2018

Email spoofing en CEO-fraude, je bent het vast tegengekomen in het nieuws: iemand doet zich voor als iemand anders met alle gevolgen van dien. Het gebruik van vervalste adressen van afzenders (email spoofing), wordt vaak gebruikt in phishing en spam. Om ervoor te zorgen dat jouw eventuitnodigingen niet in de spam-folder terechtkomen ondersteunt aanmelder.nl e-mailverificatiemethoden SPF, DKIM en DMARC. Hoe werkt CEO-fraude? bron: ABN AMRO Afzender instellen op aanmelder.nl Vanuit aanmelder.nl stuur je onder jouw e-mailadres berichten naar deelnemers, zoals uitnodigingen en enquêtes.
Lees meer...

Engineer Jasmijn vertelt over Making Shift Happen

30 november 2018

Event engineer Jasmijn begeleide tijdens Making Shift Happen de check-in met Scan & Badge. Hieronder lees je haar verslag. 28 november 2018 vond een geweldig inspirerende dag plaats in Amsterdam; Making Shift Happen. Deze dag was bedoeld om mensen te inspireren en te informeren om een eigen ‘Shift’ te veroorzaken in hun eigen schoolorganisaties. Om deze ‘Shifts’ te veroorzaken wordt er ingezoomd op de bouwstenen die hiervoor nodig zijn. Academica Business College Academica Business College heeft voor de organisatie van deze innoverende dag gezorgd.
Lees meer...
vacature

Junior Sales Development Representative

26 november 2018

Sta jij aan het begin van je commerciële carrière? Wil jij werken in een bedrijf waar experimenten worden beloond, waar iedereen projecten op mag zetten en waar een enorme bak aan ambitie en kansen liggen? Ben je ook nieuwsgierig wat Holacracy nou eigenlijk is? Dan hebben wij een top-uitdaging voor je. Wij vragen: Minimaal HBO werk- en denkniveau Commerciële werkervaring (bijv. door een bijbaan) is een pré Affiniteit met commercie Affiniteit met de evenementensector Over de functie Activiteiten: Je hebt hebt veel telefonisch contact met leads.
Lees meer...

aanmelder.nl ontvangt het Certificate of Excellence 2018

12 november 2018

Tijdens Festivak in Mechelen, de vakbeurs voor de evenementenbranche, heeft Guido het Certificate of Excellence 2018 ontvangen. Reviewplatorm Eventplanner.nl beloont jaarlijks eventleveranciers die door hun klanten goed worden beoordeeld met het 'Certificate of Excellence'. Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen en hoger scoren dan 9/10. Wij willen vooral onze klanten bedanken die een review hebben gegeven op Eventplanner.nl ! Benieuwd naar wat er over aanmelder.
Lees meer...

Nieuw: facturatieprofiel

23 oktober 2018

Facturatieprofiel We staan aan de vooravond van een belangrijke wijziging in aanmelder.nl met betrekking tot facturatie. In dit artikel leggen we graag uit waarom we een facturatieprofiel introduceren en wat dit inhoudt. Nadat een evenement heeft plaatsgevonden, wordt de eindfactuur opgemaakt. Wat wij in de praktijk merken is dat de factuurgegevens vaak niet of niet volledig zijn ingevuld: er ontbreekt bijvoorbeeld een inkoopordernummer of een IBAN (als er sprake is van een betaald evenement).
Lees meer...

Dianet 50 jaar dialysezorg

16 oktober 2018

2018 is het jaar dat Dianet 50 jaar bestaat. Genoeg reden voor een symposium ter ere van 50 jaar dialysezorg: op weg naar eigen regie en partnerschap. Dit symposium is een terugblik op de 50 jaar dialysezorg van Dianet en vooruitblik op de toekomst van de dialysezorg. Dianet dialysezorg Dianet is een bedrijf waarbij in de zorgverlening de patiënt centraal staat. De vele professionals bij Dianet behandelen en adviseren nierpatiënten thuis, maar ook op het centrum. Ze werken hierbij mee aan de beste zorgverlening en kijkend naar de behoeften van de nierpatiënten zorgen ze voor ontwikkeling in de behandelvormen.
Lees meer...

Nieuw: dubbelzijdige stickerbadges

02 oktober 2018

Naast de twee formaten badges die je van aanmelder.nl gewend bent, hebben we de stickerbadge aan het assortiment toegevoegd. Hoe werkt het? De deelnemer checkt in, de stickerbadge komt uit de Scan & Badge printer, de host plakt de twee zijden van de stickerbadge gemakkelijk aan elkaar, lanyard eraan en klaar! Première stickerbadges tijdens Exact Live 2018. Dubbelzijdige stickerbadge Twee zijden om te personaliseren Geen plastic badgehouder meer nodig Borderless printing Geschikt voor enkele en dubbele lanyards Interesse in de dubbelzijdige stickerbadge op jouw evenement? Neem dan contact met ons op.
Lees meer...

Topevenement: RILEM-week TU Delft

11 september 2018

Op 27/28/29 augustus organiseerde TU Delft de RILEM-week. Deze week is in het leven geroepen om (internationale) wetenschappelijke samenwerking op het gebied van constructiematerialen te verbeteren. TU Delft heeft aanmelder.nl ingezet om het aanmeldproces van deelnemers uit meer dan 70 (!) landen in goede banen te leiden. Scan & Badge Scan & Badge zorgde, samen met professionele hosts voor een soepel check-in proces, waardoor ieder op tijd kon beginnen met zijn/haar workshop of presentatie. Deelnemers ontvingen bij aankomst een persoonlijke badge.
Lees meer...

Nieuwe event app voor deelnemers

04 september 2018

Integratie event app EventInsight EventInsight en aanmelder.nl slaan de handen ineen! We hebben de event app geïntegreerd met de software van aanmelder.nl. Wat betekent dat? Real time bezoekersregistratie Persoonlijk programma voor deelnemers Lvie polling Interactie tussen deelnemers, sponsoren en exposanten Datefunctie om afspraken in te plannen met standhouders Leadgeneratie door QR-technologie Uitgebreide rapportage met relevante statistieken Website EventInsight Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op jouw evenement.
Lees meer...

Verbeterd toegangsmanagement

30 augustus 2018

Evenementen maken in teamverband wordt gemakkelijker met het vernieuwde toegangsmanagement in aanmelder.nl Wat gaat er veranderen? Toegang van gebruikers tot evenementen wordt centraal geregeld via de organisatie . Onder deze organisatie in aanmelder.nl vallen alle evenementen van jouw bedrijf of organisatie. We hebben dit toegangsmanagement in het leven geroepen om eenvoudiger in teams te werken, verschillende autorisatieniveaus toe te kennen in aanmelder.nl-gebruikers die co-organisatoren zijn van evenementen.
Lees meer...

Vernieuwd facturatieproces

29 augustus 2018

Bij aanmelder.nl zijn we continu bezig met het verbeteren van processen. Onlangs is het facturatieproces onder de loep genomen waardoor een aantal wijzigingen hebben plaatsgevonden. Misschien heb je al een aantal veranderingen opgemerkt. De belangrijkste wijzigingen zijn: Het is nu verplicht om een IBAN-nummer op te geven bij het publiceren van een betaald evenement. Met de juiste gegevens kan er vanuit DCS (aanmelder.nl) een vlotte uitbetaling plaatsvinden van de ticketgelden van deelnemers na afloop van het evenement.
Lees meer...

Nieuwe collega: Fien

13 juni 2018

Wat leuk, alweer een nieuw gezicht! Wie ben je? Fien: Ik ben Fien! Waar kom je vandaan? Fien: Oorspronkelijk uit Wortegem-Petegem (Ja, dat is België), maar laten we zeggen regio Gent. Sinds drie jaar woon ik nu in Nederland. Verhuisd voor de liefde, het klassieke verhaal zeg maar. We hebben elkaar ontmoet tijdens een kitesurf vakantie. We houden allebei veel van sport. Je bent al even begonnen, en toen meteen op vakantie gegaan. Waar ben je geweest? Fien: Voor 3 weken naar Peru! Veel gezien en rondgereisd.
Lees meer...

Een voorstelrondje met....Rochella

16 mei 2018

> Hoi! Wie ben je? Ik ben Rochella, 27 jaar en een Rotterdamse. Voordat ik bij aanmelder begon heb ik Sportmarketing & Management gestudeerd. Ik ben daarom ook echt een sportliefhebber. Het liefst sta ik op de lange latten of op het hockeyveld. Buiten dat ga ik ook graag naar de kroeg voor een lekker biertje of naar een leuk festival. Sinds een paar weken werk ik bij aanmelder.nl als Event Coördinator. > Wat houdt dat in? Ik houd me vooral bezig om Scan & Badge in te zetten tijdens een evenement van onze klanten.
Lees meer...
vacature

Vacature Student Demo Team

16 mei 2018

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, met flexibele uren veel mogelijkheden om relevante ervaring op te doen? Wij zijn op zoek naar een: Student voor Demo Team in Delft Als lid van het Demo Team help je geinteresseerde gebruikers kennismaken met de software van aanmelder.nl. Je verzamelt nieuwe relaties die interesse hebben in de demo en je volgt eventuele vragen die de relaties hebben op. Je werkt samen met de Account Manager en de Support Specialist. Wat je doet? Demo geven via telefoon
Lees meer...
vacature

Vacature Student Developer

16 mei 2018

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, met flexibele uren en veel mogelijkheden om relevante ervaring op te doen? Wij zijn op zoek naar een: Student Developer in Delft Als Student Developer assisteer je andere developers bij aanmelder.nl bij het produceren van gave features in aanmelder.nl. We hebben veel projecten rondom encryptie en veiligheid van gegevens, financiële technologie, mobile apps voor op de events en backend server optimalisatie. Onze stack is AWS EC2, Linux, Postgresql, Python, Bootstrap, JQuery.
Lees meer...

Over namen, gender en aanspreekvormen

11 mei 2018

aanmelder.nl doet deelnemersregistratie voor evenementen. Daarom doen we heel veel met namen: veel evenementen beginnen met het uploaden van een lijst van contactpersonen die uitgenodigd worden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en krijgen daarvoor een bevestigingsbericht en eventueel een factuur. De organisator kan vervolgens gemakkelijk berichten sturen naar alle deelnemers en hun gegevens exporteren voor verdere verwerking. Om bovenaan een mailtje de juiste aanspreekvorm te kunnen zetten,
Lees meer...
vacature

Vacature event engineer op locatie

11 april 2018

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, met flexibele uren en tussendoor tijd om te studeren? Wij zijn op zoek naar een: Event Engineer Als Event Engineer assisteer je event organisatoren bij het inrichten van een soepele check-in van deelnemers. Je installeert de Scan & Badge apparatuur (tablets en printers) en ondersteunt de organisator met het gebruik van de apparatuur. Nadat alle apparatuur is geïnstalleerd sta je stand-by en heb je ‘vrije’ tijd om bijvoorbeeld te studeren. Wat je doet?
Lees meer...

CO2-neutraal

29 maart 2018

Jouw event CO2-neutraal Maak je event CO2-neutraal en laat je deelnemers bij registratie weten dat ze te maken hebben met een duurzaam en klimaatvriendelijk event. Wij berekenen hoeveel CO2 er moet worden gecompenseerd en faciliteren de geldtransitie. Wij maken een banner zodat jouw contacten en deelnemers zien hoe groen jouw event is. Hoe nu te beginnen? Wil je een event CO2 neutraal organiseren? Wat leuk en goed voor het klimaat! Wij helpen je graag hierbij. De implementatie van CO2-neutraal is nog in aanbouw, maar we zijn erg enthousiast en aan het inventariseren voor welk type organisatoren dit interessant is.
Lees meer...

Scan & Badge breidt uit

06 maart 2018

Meer tablets en badgeprinters We hebben onze dienst Scan & Badge: on-site inchecken en badge printing uitgebreid 19 nieuwe tablets en 8 nieuwe printers! Die waren nodig om de vraag naar het entreemanagement met Scan & Badge aan te kunnen. Gelijktijdig kunnen we nu grote evenementen van Scan & Badge voorzien. Zoals de aankomende Startersdagen van de Kamer van Koophandel op verschillende locaties in Nederland. Ben je benieuwd naar Scan & Badge voor jouw evenement? Vraag naar de mogelijkheden!
Lees meer...

Het verhaal achter onze muurschildering

29 augustus 2017

Het verhaal achter dit ontwerp gaat terug naar de begintijd van aanmelder.nl. Founders Freek en Jelle hadden boven hun bureau in het eerste aanmelder.nl kantoor een poster hangen van het computerspel Day of the tentacle . In dit spel roept een roze tentakel "I can take on the world!" En nu, bijna tien jaar later, is deze octopus verwerkt in deze levensgrote muurschildering in het nieuwe aanmelder.nl kantoor. De hand en de tentakel die de ‘handen’ in één slaan staan ook voor de samenwerking tussen aanmelder.
Lees meer...

aanmelder.nl highlight: De reminder

29 augustus 2017

Soms hebben toekomstige deelnemers een overvolle mailbox of hebben ze nog geen tijd gehad om zich aan te melden voor jouw evenement. Dan is het ideaal om deze deelnemers nog een herinnering te sturen van de uitnodiging die ze destijds hebben ontvangen. Één of twee reminders versturen is vaak meer dan genoeg. Je wilt je deelnemers namelijk niet té vaak berichten sturen. Een reminder versturen is een fluitje van een cent. aanmelder.nl ziet namelijk automatisch wie nog niet hebben gereageerd op je uitnodiging.
Lees meer...

Do's & don'ts

25 juli 2017

Het maken van een overzichtelijk aanmeldformulier kan soms best een puzzel zijn. Waar doe je wel goed aan en waaraan juist niet? Met deze drie Do's & don'ts helpen we jou op weg naar een optimaal aanmeldformulier! Do! Neem de tijd om een goed aanmeldformulier in elkaar te zetten en test alle berichten die je wil gaan versturen. Door zelf tests uit te voeren voorkom je kleine fouten die bij je deelnemers voor verwarring zorgen. Via aanmelder.nl kun je zelf enquetes en berichten versturen naar bepaalde doel- of deelnemersgroepen ; maak hier gebruik van! Als je je doelgroep goed weet te bereiken, verhoog je het aantal bezoekers op je evenement.
Lees meer...

Wel zo veilig; HTTPS

27 juni 2017

aanmelder.nl verwerkt veel informatie van jou als organsiator en je deelnemers. Met deze informatie gaan wij zo voorzichtig mogelijk om. Vandaar dat aanmelder.nl altijd gebruik maakt van een HTTPS-verbinding. Wat is HTTP(S)? HTTP is het "Hyper Text Transfer Protocol" waarmee je browser informatie verstuurt en ontvangt. De S staat voor "Secure". Een HTTPS verbinding is dus versleuteld. Zelfs als iemand de gegevens onderweg onderschept, bijvoorbeeld op een openbaar WiFi-netwerk, kunnen ze deze niet lezen of veranderen.
Lees meer...

Plan je berichten in

27 juni 2017

Wil je een bericht versturen dat je eigenlijk allang klaar hebt staan in aanmelder.nl? Het kan! Met deze nieuwe functionaliteit kun je al gemaakt berichten inplannen om in de toekomst te versturen. Handig als je berichten op een specifiek tijdstip wilt versturen of als je een bericht al klaar hebt staan in aanmelder.nl. Zo hoef jij er niet meer naar om te kijken. Ga naar berichten en stel je bericht op. Stuur eventueel een paar testmails naar jezelf om te kijken of alles goed staat. Als je zeker weet dat je bericht helemaal correct is, ga je naar het desbetreffende bericht.
Lees meer...

Betaalkoppeling kiezen:

30 mei 2017

Als je een evenement hebt gemaakt in aanmelder.nl waarin je werkt met betaalde toegangsbewijzen , kun je kiezen uit twee betaalmogelijkheden; Delft Congress Support en Online BetaalPlatform. In dit artikel willen we de beide mogelijkheden verduidelijken zodat we de keuze voor jou als organisator makkelijker maken. Delft Congress Support (DCS) DCS is een zusterorganisatie van aanmelder.nl. Als je kiest voor DCS, zul je deze naam dus ook altijd terugvinden op de facturen die naar je deelnemers gaan.
Lees meer...