Blog

aanmelder.nl ontvangt het Certificate of Excellence 2018

12 november 2018

Tijdens Festivak in Mechelen, de vakbeurs voor de evenementenbranche, heeft Guido het Certificate of Excellence 2018 ontvangen. Reviewplatorm Eventplanner.nl beloont jaarlijks eventleveranciers die door hun klanten goed worden beoordeeld met het 'Certificate of Excellence'. Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen en hoger scoren dan 9/10. Wij willen vooral onze klanten bedanken die een review hebben gegeven op Eventplanner.nl ! Benieuwd naar wat er over aanmelder.
Lees meer...

Nieuw: facturatieprofiel

23 oktober 2018

Facturatieprofiel We staan aan de vooravond van een belangrijke wijziging in aanmelder.nl met betrekking tot facturatie. In dit artikel leggen we graag uit waarom we een facturatieprofiel introduceren en wat dit inhoudt. Nadat een evenement heeft plaatsgevonden, wordt de eindfactuur opgemaakt. Wat wij in de praktijk merken is dat de factuurgegevens vaak niet of niet volledig zijn ingevuld: er ontbreekt bijvoorbeeld een inkoopordernummer of een IBAN (als er sprake is van een betaald evenement).
Lees meer...

Dianet 50 jaar dialysezorg

16 oktober 2018

2018 is het jaar dat Dianet 50 jaar bestaat. Genoeg reden voor een symposium ter ere van 50 jaar dialysezorg: op weg naar eigen regie en partnerschap. Dit symposium is een terugblik op de 50 jaar dialysezorg van Dianet en vooruitblik op de toekomst van de dialysezorg. Dianet dialysezorg Dianet is een bedrijf waarbij in de zorgverlening de patiënt centraal staat. De vele professionals bij Dianet behandelen en adviseren nierpatiënten thuis, maar ook op het centrum. Ze werken hierbij mee aan de beste zorgverlening en kijkend naar de behoeften van de nierpatiënten zorgen ze voor ontwikkeling in de behandelvormen.
Lees meer...

Nieuw: dubbelzijdige stickerbadges

02 oktober 2018

Naast de twee formaten badges die je van aanmelder.nl gewend bent, hebben we de stickerbadge aan het assortiment toegevoegd. Hoe werkt het? De deelnemer checkt in, de stickerbadge komt uit de Scan & Badge printer, de host plakt de twee zijden van de stickerbadge gemakkelijk aan elkaar, lanyard eraan en klaar! Première stickerbadges tijdens Exact Live 2018. Dubbelzijdige stickerbadge Twee zijden om te personaliseren Geen plastic badgehouder meer nodig Borderless printing Geschikt voor enkele en dubbele lanyards Interesse in de dubbelzijdige stickerbadge op jouw evenement? Neem dan contact met ons op.
Lees meer...

Topevenement: RILEM-week TU Delft

11 september 2018

Op 27/28/29 augustus organiseerde TU Delft de RILEM-week. Deze week is in het leven geroepen om (internationale) wetenschappelijke samenwerking op het gebied van constructiematerialen te verbeteren. TU Delft heeft aanmelder.nl ingezet om het aanmeldproces van deelnemers uit meer dan 70 (!) landen in goede banen te leiden. Scan & Badge Scan & Badge zorgde, samen met professionele hosts voor een soepel check-in proces, waardoor ieder op tijd kon beginnen met zijn/haar workshop of presentatie. Deelnemers ontvingen bij aankomst een persoonlijke badge.
Lees meer...

Nieuwe event app voor deelnemers

04 september 2018

Integratie event app EventInsight EventInsight en aanmelder.nl slaan de handen ineen! We hebben de event app geïntegreerd met de software van aanmelder.nl. Wat betekent dat? Real time bezoekersregistratie Persoonlijk programma voor deelnemers Lvie polling Interactie tussen deelnemers, sponsoren en exposanten Datefunctie om afspraken in te plannen met standhouders Leadgeneratie door QR-technologie Uitgebreide rapportage met relevante statistieken Website EventInsight Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op jouw evenement.
Lees meer...

Verbeterd toegangsmanagement

30 augustus 2018

Evenementen maken in teamverband wordt gemakkelijker met het vernieuwde toegangsmanagement in aanmelder.nl Wat gaat er veranderen? Toegang van users tot evenementen wordt centraal geregeld via de organisatie . Onder deze organisatie in aanmelder.nl vallen alle evenementen van jouw bedrijf of organisatie. We hebben dit toegangsmanagement in het leven geroepen om eenvoudiger in teams te werken, verschillende autorisatieniveaus toe te kennen in aanmelder.nl-users die co-organisatoren zijn van evenementen.
Lees meer...

Vernieuwd facturatieproces

29 augustus 2018

Bij aanmelder.nl zijn we continu bezig met het verbeteren van processen. Onlangs is het facturatieproces onder de loep genomen waardoor een aantal wijzigingen hebben plaatsgevonden. Misschien heb je al een aantal veranderingen opgemerkt. De belangrijkste wijzigingen zijn: Het is nu verplicht om een IBAN-nummer op te geven bij het publiceren van een betaald evenement. Met de juiste gegevens kan er vanuit DCS (aanmelder.nl) een vlotte uitbetaling plaatsvinden van de ticketgelden van deelnemers na afloop van het evenement.
Lees meer...

Nieuwe collega: Fien

13 juni 2018

Wat leuk, alweer een nieuw gezicht! Wie ben je? Fien: Ik ben Fien! Waar kom je vandaan? Fien: Oorspronkelijk uit Wortegem-Petegem (Ja, dat is België), maar laten we zeggen regio Gent. Sinds drie jaar woon ik nu in Nederland. Verhuisd voor de liefde, het klassieke verhaal zeg maar. We hebben elkaar ontmoet tijdens een kitesurf vakantie. We houden allebei veel van sport. Je bent al even begonnen, en toen meteen op vakantie gegaan. Waar ben je geweest? Fien: Voor 3 weken naar Peru! Veel gezien en rondgereisd.
Lees meer...

Een voorstelrondje met....Rochella

16 mei 2018

> Hoi! Wie ben je? Ik ben Rochella, 27 jaar en een Rotterdamse. Voordat ik bij aanmelder begon heb ik Sportmarketing & Management gestudeerd. Ik ben daarom ook echt een sportliefhebber. Het liefst sta ik op de lange latten of op het hockeyveld. Buiten dat ga ik ook graag naar de kroeg voor een lekker biertje of naar een leuk festival. Sinds een paar weken werk ik bij aanmelder.nl als Event Coördinator. > Wat houdt dat in? Ik houd me vooral bezig om Scan & Badge in te zetten tijdens een evenement van onze klanten.
Lees meer...