Online registratie

Online registratie is de start van je evenement. De tijd van lange excel lijsten is echt voorbij. Slimme registratie software maak het mogelijk om het gehele proces te automatiseren zodat jij als organisator meer tijd hebt voor de invulling van je evenement. Uitgebreide en complexe formulier stel je eenvoudig samen, de communicatie is geautomatiseerd en de administratie voor ticketing en privacy is geregeld. Probeer het nu en zet vandaag nog je online registratieformulier live.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Waarom online registratie?

Waarom niet? Je automatiseert het gehele proces terwijl je zelf volledig de controle hebt over registratie en deelnemers.

  • Verzamel belangrijke gegevens van deelnemers.
  • Maak vragen afhankelijk van elkaar.
  • Directe koppeling met jouw CRM systeem middels een API.
  • Stel verschillende registratieformulieren samen voor verschillende doelgroepen.
  • Kies uit verschillende betaalopties waaronder iDeal en factuur.
  • Publiceer je formulier op een aparte event website of je eigen domein.
  • Pas je eigen huisstijl toe.

De mogelijkheden bij online registratie zijn eindeloos. De software is geschikt voor elke type evenement. Klein of groot.  

Online aanmeldformulier

Je begint met een online aanmeldformulier. Heb je al een idee welke informatie je wilt verzamelen? Persoonlijke gegevens natuurlijk maar wellicht ook wel functietitels, opleidingen of interessegebieden. Met het online registratieformulier kun je kiezen tussen open, meerkeuze of selectievragen. Daarnaast kun je vragen afhankelijk van elkaar maken zodat potentiële deelnemers geen vragen krijgen die niet relevant zijn voor hen.

Voor verschillende deelnemersgroepen maak je verschillende formulieren aan. Wil je met kortingscodes of incentives werken? Ook dit is mogelijk!

Heb je een maximaal aantal deelnemers? Sluit de inschrijving dan automatisch als het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Activeer een wachtlijst om ervoor te zorgen dat je evenement op de dag zelf vol zit. Je kunt de inschrijving ook openen of sluiten op specifieke data.

Tickets verkopen

Verkoop je tickets voor je evenement? Dan kun je echt niet meer zonder online registratie. Vanuit het formulier worden deelnemers direct doorgestuurd naar de aankoopmodule voor tickets. Deze kunnen zij direct afrekenen door te betalen via iDeal, Creditcard of Paypall. Maar ook achteraf betalen middels een factuur is mogelijk. De deelnemers ontvangen direct een bevestiging en betaalbewijs.

Jij als organisator wordt blij van de functionaliteiten voor financiële administratie. Vanuit de software regel je alle administratieve taken van de tickets. Bij het samenstellen van de factuur kun je er voor kiezen om btw per onderdeel aan te geven (handig voor internationale deelnemers), kun je verschillende factuurregels toevoegen en gemakkelijk e-facturen versturen. Wanneer er sprake is van refunds of creditfacturen dan heb je dit ook snel en eenvoudig geregeld.

Dit stel je natuurlijk allemaal in via een overzichtelijk dashboard zodat jij altijd en overal de status van je evenement kunt bekijken.

 

Online registratie voor evenementen

Voor elk evenement zijn de wensen voor online registratie anders. aanmelder.nl biedt oplossingen voor alle evenementen en is speciaal ontworpen voor grote zakelijk evenementen. De software kun je vrijblijvend gebruiken. Pas als je het evenement hebt gepubliceerd en de eerste registratie binnen komen, worden er kosten in rekening gebracht. De kosten per registratie zijn afhankelijk van de wensen die je hebt. We bieden verschillende pakketten aan.

Meer informatie over aanmelder.nl online registratie software?

Neem dan contact op of meld je direct aan en publiceer vandaag jouw online registratieformulier.

 

Lees ook over Online evenement organiseren

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief