Online ticketverkoop systeem

Wij hebben de deelnemersregistratie, ticketing en betalingen voor evenementen geïntegreerd. Zo heb je als organisator altijd up-to-date overzicht op de financiële stand van zaken.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Online ticketverkoop systeem

Rondom een evenement houd je veel verschillende ballen in de lucht; gastenlijst, deelnemersregistratie, communicatie, aanmeldingen. Dan wil je dat de kaartverkoop en online betalingen goed geregeld zijn, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Bij aanmelder.nl zijn we sinds 2008 bezig om evenementen slimmer te organiseren. Met onze integratie van het online ticketverkoop systeem en betalingen heb je maar één systeem nodig voor de gehele organisatie.

E-ticketverkoop

Bij online ticketverkoop krijgt een deelnemer direct na registratie het ticket toegezonden per mail. Snel en efficiënt. Op de tickets staat een barcode en QR-code vermeld. In de online omgeving van aanmelder.nl kun je verschillende tarieven instellen, zoals een early bird tarief. Deelnemers kunnen betalen via iDEAL, PayPal, creditcard, bankafschrijving en op factuur. Je hebt realtime overzicht op wie heeft betaald en hoe. Zo compleet is het online ticketverkoop systeem

Bekijk hieronder de video over deelnemersgelden en betalingen in aanmelder.nl

Ook debiteuren managen

Voor de deelnemers die op factuur betalen is een financiële administratie nodig. Debiteurenbeheer is een standaardmodule op aanmelder.nl. Stuur laatbetalers een herinnering, of stuur, als het moet, de opdracht door naar een incassobureau. aanmelder.nl is de enige event software met een debiteurenadministratie module voor events. 

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Eventilo event app

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.