Leads scannen tijdens je evenement

Leads scannen tijdens je evenement

Waardevolle informatie voor je standhouders

Standhouders geven je evenement kleur. Hun aanwezigheid is een belangrijke factor in het succes van je evenement. Deelnemers lopen langs de verschillende stands en praten met standhouders over de oplossingen die zij zoeken. Voor standhouders is het van groot belang dat zij de leads op je evenement kunnen opvolgen. Hier halen zij de meerwaarde uit. Standhouders kunnen door prospector de leads gemakkelijk opvolgen na afloop van het evenement. Van prospects naar klanten!

Waardevolle informatie voor je standhouders

In combinatie met Scan & Badge

Prospector is onderdeel van het door aanmelder.nl ontwikkelde Scan & Badge. Bij de entree van je evenement worden deelnemers ingecheckt en on-site wordt hun gepersonaliseerde badge geprint. Op deze badge staat de QR-code die de standhouders vervolgens scannen.
Lees meer over Scan & Badge

In combinatie met Scan & Badge
In combinatie met Scan & BadgeIn combinatie met Scan & Badge

Geen visitekaartjes meer nodig

Als je op de beurs hebt gestaan zul je het beeld van contactlijsten en stapels visitekaartjes kennen. Leads scannen is een hele gemakkelijke manier om contactgegevens van de gesprekspartner te verkrijgen. De standhouder maakt gemakkelijk en snel een notitie van het gesprek. Deze krijgt hij in de export na afloop te zien. Handige data. Geen gedoe.

Geen visitekaartjes meer nodig

Met toestemming van deelnemers

Bij aanmelder.nl staat dataprivacy van deelnemers van een evenement voorop. Daarom is het van belang dat je als organisator toestemming vraagt aan de deelnemers om hun contactinformatie te delen met standhouders die hun badge scannen. Deze vraag kun je gemakkelijk opnemen in het aanmeldformulier van het evenement.

Met toestemming van deelnemers
Met toestemming van deelnemersMet toestemming van deelnemers

Voeg waarde toe aan je evenement

Creeër meewaarde voor je evenement met prospector. Heb je vragen of wil je een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met Guido. Stuur een berichtje of bel +31 (0)15 2400119

Voeg waarde toe aan je evenement
Voeg waarde toe aan je evenementVoeg waarde toe aan je evenement

Nieuwsbrief