Registratie congres formulier bouwen

Door een professioneel congres formulier te bouwen, maak je registratie makkelijk voor deelnemers. En gelukkig is het bouwen van een effectief congresformulier zo gebeurd.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Congres formulier bouwen

Bij het organiseren van een congres is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het congres registratieformulier. En dat kan je nu gemakkelijk online bouwen.

Registratie congres formulier

Je hoeft namelijk geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief congresformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het congresformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk congres formulier. En je kan het direct gratis proberen door op <start nu> te klikken.

Slim congres formulier met afhankelijke vragen

Veel congres registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan deelnemers. Zo vraagt een congresformulier vaak naar dieetvoorkeuren, of kunnen deelnemers ook socials/uitjes kiezen in hun congresregistratie. Door deze keuzes in te bouwen in je congresformulier verzamel je direct alle registratie-informatie van congresdeelnemers.

Om te lange congresformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk in de congresregistratie vragen alleen te tonen als deze relevant zijn voor de deelnemer. Je kunt je congresvragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Daarnaast bouw je je congres formulier met meer dan 15 vraagtypen. Dus je kan makkelijk in je congres formulier email-vragen, open-vragen, multiple-choice-vragen etc. toevoegen.

Congres registratie is meer dan formulier alleen

Aanmelder.nl congresregistratie biedt meer dan alleen een congres formulier. Elke deelnemer krijgt na congresregistratie automatisch een bevestigingsbericht. Voor de registratie kan je een professionele congres-uitnodiging bouwen. En na registratie kan je een enquete rondsturen naar alle deelnemers om het congres te evalueren.

Congres registratie met toegangsgeld en tickets

Tijdens het bouwen van je cogres formulier kan je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na congresregistratie ook direct betalen via iDEAL, bank of creditcard.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de congres registratie software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Registratie conferentie formulier bouwen

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!