Registratie gasten evenement

Registratie gasten evenement

Gasten registratie

Bij je evenement is professionele gasten registratie cruciaal. We raden je aan om gastenregistratie via online deelnemersregistratie in te richten. Hiermee kan je snel het uitnodigen, registreren en betalen voor je gasten online opzetten.

 

Registratie voor je evenement

Naast alleen registratie van gasten is deelnemersregistratie een belangrijke basis voor goede opkomst van je evenement. Een mooie uitnodiging, bevestiging en enquetes kan je namelijk gezamelijk opzetten met het aanmeldformulier. In aanmelder.nl zijn al deze functies automatisch verbonden met gastenregistratie. Zo krijgt elke registrerende gast direct een bevestigingsbericht. Daarmee kunnen gasten later ook hun registratie voor je evenement wijzigen.

 

Online gasten registratie

Het voordeel van online gasten registratie is dat je het opzetten van een evenement-website, het ontwerpen van een aanmeldformulier en het bevestigingbericht in een handomdraai kan regelen. Allemaal in jouw eigen herkenbare huisstijl. Omdat we ons specialiseren op gasten registratie voor professionele evenementen van overheden en multinationals, zijn ons functionaliteiten toegespitst op gasten registratie voor professionele evenementen. Met de uitgebreide support en features die daarbij horen.

 

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!