Registratieformulier online makkelijk en snel

Maak online een registratieformulier voor congressen en zakelijke events. Makkelijk en snel voeg je vragen toe, stuur je een uitnodiging en ontwerp je een website in de huisstijl van je evenement.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Jouw registratieformulier online

Bij het organiseren van een zakelijk evenement of congres is online deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het online registratieformulier. En dat kan je via aanmelder.nl gemakkelijk online bouwen.

Makkelijk vragen in jouw registratieformulier

Je hoeft geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief registratieformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het registratieformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier. De vraagtypen die je voor congressen en zakelijke events nodig hebt, kan je direct gebruiken: multiple-choice vragen, naam en adresvragen, maar ook ticketgelden, openvragen en afhankelijkheden.

Bekijk onze video en informatie over registratieformulier

Bekijk direct onze video over het maken van jouw registratieformulier online.

Lees ook over Formulier voor congres

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!