Registratiepagina evenementen

Maak een registratiepagina voor deelnemers van zakelijke evenementen en congressen.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Deelnemersregistratie zakelijke events

Als organisator besteed je tijd aan het programma, deelnemersregistratie en event communicatie. Met aanmelder.nl kun je een registratiepagina maken waar deelnemers zich online aanmelden voor een evenement. 

Registratiepagina 

De registratiepagina van het evenement bevat een aanmeldformulier. Wil je een registratiepagina op een apart domein of embed je het formulier liever als onderdeel van je website? De registratiepagina kun je in aanmelder.nl gemakkelijk uitbreiden met het programma, sprekersinformatie. Je kiest een template,  voert je huisstijlkleuren in. Voeg voor de ultieme personalisatie zoveel CSS toe als je wilt.

aanmeldformulier op evenwebsite

aanmelder.nl is AVG-proof

Of het nu gaat om een congres, kennissessie of netwerkevenement, als organisator kun je met aanmelder.nl alles zelf regelen in een fractie van de tijd. Deelnemersregistratie met uitnodigingen, eventwebsite, tickets, betalingen en statistieken. Pay-as-you-go model met een prijs per registratie, je kunt dus kosteloos co-organisatoren toevoegen aan je evenement.

Bekijk alle features

avg iso event software

ISO gecertificeerd 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Als je aanmelder.nl gebruikt voor de registratiepagina van het evenement, voldoe je automatisch aan de meeste eisen die de AVG aan evenementen stelt. Meer over ISO.

 

Lees ook over Koppeling met CRM en ERP

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.