Snel registratie inbouwen voor event

Snel registratie inbouwen voor event

Registratie inbouwen in event website

Registratie formulieren in aanmelder.nl bouw je flexibel op met eigen vragen en teksten erin. Vervolgens kan je in een klik het gebouwde formulier inbouwen in je eigen website. Daarmee wordt ook de huisstijl overgenomen. Registratie inbouwen is daarmee snel en gemakkelijk geworden.

Formulier inbouwen of eigen event website bouwen?

Bij het bouwen van registratieformulieren in aanmelder.nl krijg je er standaard overigens al een event website bij. Je registratieformulier wordt namelijk direct na aanmaken gepubliceerd samen met een homepage, programma en bijvoorbeeld sprekerspagina's. De huisstijl van de event pagina's kan je aankleden met eigen logo, kleuren en lettertypen. Je kunt de event website gebruiken onder een eigen domeinnaam of die van aanmelder.nl.

Maar als je al een eigen event website hebt, kan je het formulier daar ook inbouwen. Dat is geen extra werk. We noemen het inbouwen van je event registratie "embedden". Met een embedded formulier heb je de flexibiliteit van aanmelder.nl ingebouwd in je eigen website.

Snel registratie inbouwen zonder moeite

Als je het registratieformulier aanpast, verandert het op de je website waar hij is ingebouwd automatisch mee. Zo is het inbouwen flexibel en kan je gebruik maken van alle registratie mogelijkheden die aanmelder.nl biedt. Inbouwen limiteert de registratie dus niet.

Event registratie meer dan formulier alleen

Aanmelder.nl event registratie biedt meer dan alleen een registratie formulier. Elke deelnemer krijgt na registratie automatisch een bevestigingsbericht. Voor de registratie kan je een professionele uitnodiging bouwen. En na registratie kan je een enquete rondsturen naar alle deelnemers om het evenement te evalueren. Ook het enquete formulier kan je uiteraard inbouwen in je eigen website.

Event registratie met toegangsgeld en facturatie

Tijdens het bouwen van je event formulier kan je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na registratie ook direct betalen via iDEAL, bank of creditcard. En aanmelder.nl regelt de facturatie van toegangsgeld. Zo bouw je dus een formulier met facturatie in een professionele event website.

 

 

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!