Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

De afgelopen jaren hebben we dagelijks grote en kleine features en modules toegevoegd aan aanmelder.nl. Verbeteringen die jouw werk als event organiser nog makkelijker maken. Het is in 2018 tijd om ook de prijs daarop aan te passen. Een prijs die beter past bij de waarde van ons product en de nieuwe features die wij het komende jaar gaan uitbrengen.

De nieuwe situatie is als volgt:

Prijzen aanmelder.nl event software 2018

Prijzen aanmelder.nl event software 2018

 

Dit geldt voor alle deelnemers die zich in 2018 aanmelden voor een evenement.

Wil je in 2018 van aanmelder.nl gebruik maken?

In 2017 kun je nog flink profiteren van inkoopvoordeel, door registraties in een bundel af te nemen. Een bundel is een aantal eventregistraties die je vooraf inkoopt, en voor meerdere evenementen kunt gebruiken.

Tot het einde van dit jaar kun je flink inkoopvoordeel behalen met een bundel voor 2018. Bundels zijn er in verschillende maten. Onze tip is om op basis van het verwachte aantal deelnemers voor je evenementen in 2018 een bundel kiezen. Zo profiteer je maximaal van de laagste prijs per deelnemer.

Lees meer over bundels

Bereken je bundel en bestel

 

 

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.