Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Publiceer je evenement

Je kunt vrijblijvend een aanmelder.nl account aanmaken en de event features uitproberen. Ieder evenement start je in de testfase. In de testfase kun je de meeste features gebruiken. De event website staat nog niet live en er kunnen nog geen echte aanmeldingen plaatsvinden. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Wat kan ik in de testfase?

Maak je aanmeldformulier en bouw een event website, en probeer verschillende opties uit. Je kunt een test-email sturen om te kijken hoe de uitnodigingen eruit komen te zien. In iedere fase is duidelijk dat je je in de testfase begeeft. Als je het systeem een beetje in de vingers hebt en je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van het evenement, dan publiceer je het evenement in je Dashboard.

Evenement publiceren

Wat kan ik niet in de testfase?

In de testfase staat de event website nog niet live. Je kunt geen berichten of SMS'jes verzenden of betalingen regelen.

Publiceren van je eerste evenement

Na het maken van een account en het publiceren van je eerste evenement, vragen wij je om de factuurgegevens voor het gebruik van aanmelder.nl. Hier geef je ook aan van welk pakket je gebruik gaat maken: Standard, Professional of Academic.

Als je je evenement gepubliceerd hebt, kunnen deelnemers zich gaan aanmelden voor je evenement. Vanaf dat moment zijn er kosten verbonden voor het gebruik van aanmelder.nl. Bekijk hier het prijsoverzicht.

Publiceren van vervolg evenementen

Als je al een aanmelder.nl account hebt en je maakt een nieuw evenement aan, begin je wederom in de testfase. Zo kun je verschillende vragen in het aanmeldformulier testen en het uiterlijk van je berichten testen, zonder dat er per ongeluk al iets naar een genodigde wordt gestuurd. Pas op het moment dat je tevreden bent over de instellingen, website en formulier, publiceer je het evenement. Als je hebt ingesteld dat de website openbaar is, is de event website vanaf dat moment indexeerbaar door zoekmachines.

Voor bestaande gebruikers is het voordeel dat evenementen sneller kunnen worden afgerond. Daardoor volgt de uitbetaling vanuit aanmelder.nl/DCS sneller dan voorheen.

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.