Deelnemersapp eventilo

Alle event informatie op één plek; de event app. aanmelder.nl ontwikkelde eventilo voor de ultieme beleving voor eventdeelnemers. Net als de deelnemersregistratie is eventilo ook een do-it-yourself (DIY) tool: je stelt de app zelf samen terwijl je je evenement organiseert in aanmelder.nl. Hierdoor kun je zelf je event app 'bouwen', zonder hoge ontwikkelkosten.

eventilo maakt het mogelijk om tijdens het evenement met deelnemers in contact te blijven. Is workshop 2 verplaatst? Is er een spreker uitgevallen? Log in en wijzig de gegevens. De eventwebsite en app worden allebei geüpdatet. Je kunt stuur een push notificatie naar de deelnemers!

Specificaties

• Programma

• Locatiegegevens met Google maps integratie

• Plattegronden

• Contactinformatie

• Offline weergave

• Beschikbaar voor iOS & Android

• Pushnotificaties

Pushnotificaties sturen

Je kunt deelnemers op de hoogte houden van last-minute programmawijzigingen door een push notificatie te versturen. Ook na afloop van een evenement kun je met een push notificatie deelnemers verwijzen naar de enquête. Dit is een succesvolle methode om het aantal ingevulde enquêtes te verhogen.

While-label oplossing

Wil je een event app met een eigen naam, eigen icoon in eigen huisstijl? We bieden de event app ook white-label aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Verder lezen over eventilo