Let op: Alleen een 'eigenaar' van de Organisatie in aanmelder.nl kan een facturatieprofiel toevoegen of wijzigen.

Stap 1: Klik op het poppetje, dan krijg je een dropdown en kun je doorklikken op de gewenste organisatie
Facturatieprofiel wijzigen/toevoegen

Stap 2: Vervolgens kom je door op het dashboard van de Organisatie te klikken in het dashboard terecht

Facturatieprofiel wijzigen/toevoegen

Stap 3: Wanneer je op 'Facturatie' klikt, krijg je een overzicht van alle facturatieprofielen en alle openstaande of betaalde klantfacturen. Bij de facturatieprofielen kun je op het pennetje klikken om een specifiek profiel te wijzigen. Via de grijze knop 'Voeg facturatieprofiel toe' kun je een nieuw facturatieprofiel toevoegen.

Facturatieprofiel wijzigen/toevoegen

Wanneer je niet de rol eigenaar van de Organisatie binnen aanmelder.nl vervult, kun je het beste contact opnemen met deze persoon. De gebruikers die deze rol vervullen, vind je terug in het dashboard van de Organisatie, onder 'gebruikers'.