Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

 

Wanneer je de toegangsbewijzen hebt aangemaakt bij betalingen, kun je deze koppelen in het aanmeldformulier. Het belangrijkste is dat de vragen van het aanmeldformulier een trechter vormen om de deelnemer naar het juiste toegangsbewijs te leiden. Dit wil zeggen dat je eerst breed begint met het stellen van algemene vragen (naam/mail adres/locatie). Vervolgens kom je door middel van het stellen van slimme vragen te weten welk toegangsbewijs van toepassing is voor de persoon. 

Afhankelijk van een antwoord, kun je het juiste toegangsbewijs koppelen. Bij het derde tabblad van de vraagtypes kun je een betalingsoptie in het aanmeldformulier slepen. Deze betalingsoptie plaats je onder de specifieke vraag. Wanneer je twee keuzemogelijkheden hebt, plaats je 2 betalingsopties onder de vraag. 

Toegangsbewijzen koppelen in het aanmeldformulier

Vervolgens kun je de betalingsoptie koppelen aan de vraag. Door op het tandwiel van de betalingsoptie te klikken, kom je bij de instellingen van deze vraag terecht. Dan klik je op de button ‘Veranderen’. Hier koppel je het gekozen antwoord op de vraag aan het correcte toegangsbewijs. Je kunt een bepaald toegangsbewijs tonen of verbergen bij een specifiek antwoord op de desbetreffende vraag. Zie hieronder: 

Toegangsbewijzen koppelen in het aanmeldformulier

Toegangsbewijzen koppelen in het aanmeldformulier

Toegangsbewijzen koppelen in het aanmeldformulier

Nu heb je het toegangsbewijs ‘toegang’ gekoppeld aan de vraag. Wanneer deelnemers zich nog kunnen aanmelden voor een extra workshop of een diner kun je hier ook een extra vraag voor aanmaken. Aan elk van deze vraag koppel je ook het juiste toegangsbewijs. 
Een betalingsoptie heb je op de juiste manier gekoppeld aan de vraag als de optie inspringt ten opzichte van de vraag. Zie hieronder: 

Toegangsbewijzen koppelen in het aanmeldformulier

 

Hier vind je meer info over het aanmaken van toegangsbewijzen. 

 

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief