Stel je hebt vier verschillende workshops, maar je wilt de volgorde veranderen. Dit kun je gemakkelijk doen door op de knop ´opties verplaatsen of verwijderen´ te klikken.

Antwoord verplaatsen & verwijderen

Wanneer je hier op klikt zie je aan de rechterkant van de opties knoppen verschijnen. Hiermee kun je een optie verwijderen, maar ook verplaatsen.

Antwoord verplaatsen & verwijderen

Door 1 klik op de knop is optie 1 naar beneden verplaatst

Antwoord verplaatsen & verwijderen

Stel je wilt heel optie 2 er helemaal niet meer in hebben en hebt deze verwijderd door op het kruisje te klikken. Je bedenkt je alleen en wilt deze toch graag terug als optie in het aanmeldformulier. Je doet dan het volgende;

1) klik op het tandwieltje om naar de instellingen van deze vraag te gaan. Je ziet dan onderaan ´verwijderde opties tonen´Vink deze aan.

Antwoord verplaatsen & verwijderen

2) Je ziet optie 2 nu met een streep erdoor. Door op het plusje te klikken, zal dit weer een optie zijn in het aanmeldformulier.

Antwoord verplaatsen & verwijderen

• Wanneer er al inschrijvingen op een optie zijn, kun je beter geen vraag meer verwijderen