Een template is een basis evenement welke gebruikt kan worden voor al je evenementen. Dit houdt namelijk in dat je een template helemaal kunt inrichten in jouw eigen huisstijl en het template altijd kunt gebruiken voor al je evenementen. Op deze manier hoef je een evenement niet altijd anders in te richten, want de basis staat al. Dit is alleen te gebruiken voor Enterprise klanten.

Hoe maak je een template aan?

Er zijn drie manieren om een template te maken.

1. Maak een template op basis van een bestaand evenement.

Vanuit het evenementen dashboard klik je op de knop instellingen in de roze balk bovenin.

Template toevoegen

2. Maak een template vanuit je template overzicht

Je kunt ook een template maken vanuit je organisatie dashboard. Klik op de knop templates.

Template toevoegen

Je komt nu in het overzicht met al je templates. Hier zie je ook het template staan nadat je hebt geklikt op +maak een template gebaseerd op dit evenement (kopie). Vanuit templates kun je een nieuw template aanmaken. Deze kun je dan nog volledig zelf inrichten en vormgeven.

Template toevoegen

3. Wanneer je al een template hebt gemaakt kun je een template toevoegen vanuit je evenementenoverzicht. Klik op +maak een nieuw evenement aan

Template toevoegen

Waar staan de templates?

Alle templates staan opgeslagen bij je organisatie. Je komt hier door te klikken op de knop organisatie in de roze balk rechts bovenin of door twee keer te klikken op jouw organisatienaam.

Je ziet dan je organisatieoverzicht weergeven bij punt 2.

Wie mag wijzigingen aanbrengen?

Bij je template overzicht kun je collega´s toestemming geven om wijzigingen aan te brengen bij de templates. Klik op het icoontje met de poppetjes om een gebruiker toe te voegen

Template toevoegen

Het is wel belangrijk om te weten dat ALLE collega´s die een evenement mogen maken alle templates kunnen kiezen.