Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

 

Bij een betaald evenement kun je per deelnemer zien of de deelnemer heeft betaald. Indien dit het geval is zie je een euroteken staan bij het bedrag. Klik op de naam of de prijs en je komt in het volgende scherm:

 

Factuur beheren en crediteren

 

Het eerste symbool met het euroteken is de factuur, deze kun je downloaden. Het tweede symbool met het pennetje is het beheren van de factuur. Als je hierop klikt kom je in een scherm waar je het volgende kunt doen:

 

Factuur beheren en crediteren

 

Persoons- en adresgegevens aanpassen

Wil je factuurgegevens van de deelnemer aanpassen? Dan kan dit hier. Je kunt ook extra gegevens toevoegen zoals afdeling, ordernummer en BTW nummer. 

 

Factuur opsturen per e-mail

De factuur wordt automatisch naar de klant gestuurd wanneer hij of zij betaalt, maar via deze weg kun jij nog eens de factuur versturen met een persoonlijk bericht. 

 

Factuur crediteren

Deze button gebruik je als de klant nog niet betaald heeft en je het bedrag weer op 0 wenst te zetten. 

 

Factuur kopiëren 

Wil je wijzigingen maken in deze factuur en die onder een nieuw factuurnummer doorvoeren? Dan kun je hier deze factuur crediteren en direct een nieuwe versie aanmaken. In de nieuwe ongepubliceerde factuur kunnen de wijzigingen dan worden doorgevoerd.

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief