Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

 

In aanmelder.nl kun je handig een enquête maken, bijvoorbeeld na afloop van je evenement om te evalueren hoe deelnemers je evenement ervaren hebben.  

 

Ga in je dashboard naar enquete. 

 

Enquête


 

In het enquête overzicht kun je een nieuwe enquête maken of er een kopieren. Een kopie kun je maken van een enquête uit dit evenement óf een enquête uit een ander evenement. Houd er rekening mee dat elke enquête een eigen URL heeft en dus ook eigen resultaten. 

 

Eigenlijk werkt een enquête maken hetzelfde als het maken van een aanmeldformulier.
Onderin het formulier kun je het bevestigingsbericht eventueel aanpassen wat de deelnemer ontvangt nadat hij of zij de enquête heeft ingevuld. Je kunt ervoor kiezen dit bericht ook naar jezelft te sturen elke keer dat iemand de enquête heeft ingevuld. 

 

  • Tip

Vanuit het berichtencentrum kun je een uitnodiging sturen voor een enquête. De knop onderin de e-mail is automatisch gelinkt aan de enquête die je hebt gemaakt.

  • Tip

Wil je de enquête alleen naar een bepaalde groep versturen? Maak dan een deelnemersgroep aan.

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief