Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

BTW invoer

Je kunt instellen hoe BTW wordt weergegeven op facturen en op prijsonderdelen inclusief of exclusief BTW worden ingevoerd. Dit is onder Instellen betalingen achter BTW invoer in te stellen:

 1. Geen BTW
  Er wordt bij prijsonderdelen geen BTW weergegeven.

  BTW invoer
   
 2. Prijsonderdelen excl. BTW
  Er wordt bij prijsonderdelen een BTW-veld weergegeven waar het BTW percentage ingevuld kan worden. De ingevulde bedragen zijn exclusief dit BTW percentage.

  BTW invoer
   
 3. Prijsonderdelen incl. BTW
  Er wordt bij prijsonderdelen een BTW-veld weergegeven waar het BTW percentage ingevuld kan worden. De ingevulde bedragen zijn inclusief dit BTW percentage.

  BTW invoer

De keuze om bij prijsonderdelen inclusief of exclusief BTW bedragen in te vullen heeft ook effect op hoe deze bedragen aan je deelnemers worden getoond. Als je uitgaat van inclusief BTW bedragen, worden deze bedragen ook als uitgangspunt naar je deelnemers gebruikt. Idem als je voor exclusief BTW bedragen kiest.

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief