Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Berichten opstellen gaat in vier verschillende stappen die hieronder beschreven staan:
 

​Stap 1

 1. Kies in je Dashboard voor Berichten
   
 2. Klik op maak uitnodiging of stel mededeling op. Het verschil tussen een uitnodiging en een mededeling vind je terug in dit artikel.

Stap 2

Er verschijnt een popup venster:

Berichten opstellen

 1. Kies een E-mail naam
  Dit is een werknaam voor het bericht, zodat je je berichten kunt ordenen. Dit is niet het onderwerp van het bericht wat de ontvanger ziet, dat vul je later in.
   
 2. Kies een e-mailtemplate door erop te klikken. Er is keuze tussen een bericht met 1 kolom, of een bericht met 2 kolommen.

Of, als je al een eerder bericht hebt dat je wil gebruiken, dan kun je dit kopiëren.

 

Fase 3

Je gaat door naar het volgende scherm. Er staat een standaarbericht in, deze kun je aanpassen. Rechts in je scherm zie je e-mail secties staan. Dit zijn blokken (onderdelen) die je toe kunt voegen aan je bericht door ze naar de juiste plek in je e-mail te slepen. Dit zijn:


 Tekstblok 
Hiermee voeg je een tekstblok toe aan je bericht.

Plaatje
Hiermee voeg je een afbeelding toe aan je bericht.

Plaatje links
Hiermee voeg je een tekstvak met links ervan een afbeelding toe aan je bericht.

Plaatje rechts​
Hiermee voeg je een tekstvak met rechts ervan een afbeelding toe aan je bericht.

Knop
​Hiermee voeg je een actieve knop toe aan je bericht die linkt naar bijvoorbeeld het aanmeldformulier of een andere pagina.

Om een aanpassing te doen aan de afbeelding, tekst of knop, zweef je met je muis over het vak. Er verschijnt dan een pennetje en een kruisje . Om een aanpassing te doen, klik je op het pennetje. Wil je het hele blok verwijderen, dan klik je op het kruisje.

 

Fase 4

Om te zien hoe het er voor de ontvanger uit ziet, klik je op de gele knop verzendinstellingen, rechtsonderin het scherm. Vanuit deze pagina verzend je het bericht. Meer informatie hierover, vind je in dit artikel.

 • Tip

De ideale breedte voor een  Plaatje is 600 pixels. 

 • Tip

Als je een  plaatje links of een  plaatje rechts invoert, kun je nog verdere instellingen doen zoals de uitlijning en ruimte rondom het plaatje. Klik hiervoor op de afbeelding, rechts in het scherm zie je bewerkopties. 

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief