Om de data die via het aanmeldformulier wordt verzameld weer te geven, ga je vanuit het dashboard naar Statistieken per vraag. Deze pagina visualiseert de antwoorden die deelnemers tijdens de registratie gegeven hebben.

Statistieken per vraag

Het is mogelijk om deze op het scherm te raadplegen, maar je kan ze ook downloaden. Druk hiervoor op de knop Download statistieken. Je krijgt een excel bestand dat je kan gebruiken bij bijvoorbeeld een evaluatie van het evenement.

Statistieken per vraag

• Je kan deze statistieken ook eenvoudig delen met je collega of klant. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.