Support

Wil je een eigen naam geven aan je evenementwebsite? Dan kan je een domeinnaam aanschaffen. Als je al een domeinnaam hebt, kun je deze gebruiken voor je aanmelder.nl-website.

Nieuwe domeinnaam

Het aanschaffen van een domeinnaam kan via aanmelder.

  1. Klik in de algemene instellingen van je evenement op Domein informatie
     
  2. Kijk of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Embedding en Domein informatie

   3. Koop de domeinnaam.

Als de domeinnaam beschikbaar is, kun je deze kopen voor € 50,- per jaar. Dit is inclusief een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat je website in een beveiligde omgeving aangeboden wordt. Je krijgt ter controle een e-mail van aanmelder, waarna de domeinnaam wordt geactiveerd.

Heb je al een eigen domeinnaam, en is deze website nog leeg, dan kun je dit geregistreerde (sub)domein ook gebruiken voor je aanmelder.nl evenementen. Stuur dan een mail naar info@aanmelder.nl en geef aan welk domein je wilt koppelen aan je aanmelder.nl evenement. De kosten voor het koppelen van een bestaand domein zijn eenmalig € 50,-.

 

Embedding informatie

Je kunt het aanmeldformulier ook eenvoudig in je eigen website opnemen. In de algemene instellingen van jouw event staat een kleine html code waarmee je het formulier op jouw website embed. Naast het aanmeldformulier kun je ook andere pagina's van jouw aanmelder-event opnemen in jouw website.

  • Tip

Het overzicht van je domeinnamen vindt je bij Je domeinnamen, onder je persoonlijke gegevens.

In het domeinnamenoverzicht kun je de instellingen van jouw domeinnaam wijzigen.

  • Tip

Een domeinnaam begint direct met de naam van het domein, zonder www.